Menyer for grupper
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av disse menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss. 
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Husk at vi kan tilpasse menyene etter dine ønsker og behov.
Korrigering av gjesteantall kan gjøres inntil kl 1200 samme dag, etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning. Se også våre bestillingsbetingelser. Når meny er valgt, gir vi deg gjerne vinanbefaling!

Det er fullt mulig å bytte oppsatt dessert til vår desserttallerken med "alt fra vognen": crème brûlée, sorbet, sjokolademousse, kaker, marinerte frukter og bær, med et tillegg i menypris på kr 35,- pr person

MENYER fra april

Menu Madeleine
Croissant med spekeskinke, posjert egg og grillet hjertebladsalat
***
Ishavsrøye fra Sortland med grønne asparges og vårløk
nypoteter og sjøkrepssaus
eller
Kyllingbryst fra Holte gård i Drangedal med grønne asparges og vårløk
nypoteter og timiansjy
***
3 vellagrede franske oster
***
Trifle - lag på lag med sjokolademousse, jordbærgele og rabarbrakompott

3-retter kr 560,- eller 4-retter kr 685,-

Menu Concorde
Kongekrabbe og grillet kamskjell,
hvit asparges, sukkererter og pepperrot- og sennepskrem
***
Basilikumbakt kveite med brokkolini og bakt regnbuegulrot
beurre blanc med gressløk
***
Kalvemørbrad fra Jæren med smørdampet spisskål og vårens primører
champignon- og morkelsaus
***
Franske oster på fat
***
Bringebærmousse og "Valrhôna" sjokoladekonfektkake med kardemommesaus

3-retter kr 645,- eller 4-retter kr 775,- eller 5-retter 875,-

Menu Classique
Salat med grillet chèvre, aspargesbønner og tomat
***
Sprøstekt andelår "confit" fra Holte gård i Drangedal
***
3 vellagrede franske oster
***
Husets crème brûlée med makron

3-retter kr 605,- eller 4-retter kr 740,-

Menu Bouillabaisse
Frodig fransk fisk- og skalldyrsuppe med safran
Marinerte frukter og sorbet

kr 475,-


Plateau de Fruits de Mer
(Må bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangement!)
Det beste fra dagens marked! Reker, hummer, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og dampede blåskjell

kr 650,-