Menyer for grupper
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av disse menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss. 
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Husk at vi kan tilpasse menyene etter dine ønsker og behov.
Korrigering av gjesteantall kan gjøres inntil kl 1200 samme dag, etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning. Se også våre bestillingsbetingelser. Når meny er valgt, gir vi deg gjerne vinanbefaling!

Det er fullt mulig å bytte oppsatt dessert til vår desserttallerken med "alt fra vognen": crème brûlée, sorbet, sjokolademousse, kaker, marinerte frukter og bær, med et tillegg i menypris på kr 35,- pr person

MENYER frem til påske 2018

Menu Belleville
Varmrøkt laks med blini, sikrogn og dillkrem
Ovnsbakt skrei med hvitløkstekt spinat, braisert fennikel og sjøkrepssaus
eller
Sprøstekt andelår "confit" fra Holte gård med hvitløkstekt spinat, braisert fennikel og appelsinsaus
Fransk terte "Clafoutis" med krydderbakt pære og vaniljeis

3-retter kr 575,-

Menu Boulogne
Grillet kamskjell, nypillede reker og krabbe, blomkålkrem, fritert jordskokk og basilikumaioli
Ytrefilet av okse servert med kongeøsterssopp, bakt tomat og syltet delikatesseløk, kremet peppersaus
Camembert fra Normandie med calvadoskokt eple
Husets créme brûlée med pærekompott og krydret Madeleinekake

3-retter kr 640,- og 4-retter kr 755,-

Menu Batignolles
Carpaccio av okse med fritert sellerirot og trøffelkrem, nøttevinaigrette
Grillet hummer med brandad, spinat og bakt regnbuegulrot, skalldyrsaus
Rosastekt andebryst med smørsampet savoykål, sultanarosiner og terte med anderillette, saus med foie gras
3 franske oster servert fra fat
Valrhôna sjokoladeterrin med kanelbakt eple, kokos- og bringebærsorbet

3 retter kr 655,- eller 4 retter kr 795,- eller 5 retter kr 895,-

Menu Bouillabaisse
Frodig fransk fisk- og skalldyrsuppe med safran
Marinerte frukter og sorbet

kr 475,-


Plateau de Fruits de Mer
(Må bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangement!)
Det beste fra dagens marked! Reker, hummer, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og dampede blåskjell

kr 650,-