Joyeux anniversaire, Norvège!
Bestill bord nå - det blir fullt!
Send oss en epost eller ring for bestilling av bord 17. mai - vi har ikke onlinebestilling denne dagen.
Vi åpner kl 1200, og siste mulighet for bord er kl 1700. 


Dette var vår meny for 17. mai 2018:
3-retters HURRAMENY kr 650,-, forrett, hovedrett og dessert
(forrett-hovedrett kr 510,- eller hovedrett-dessert kr 490,-)

Forretter:



  • Hvite asparges med grillet kamskjell og snøkrabbe, sukkererter, pepperrot- og sennepskrem

  • Salat med grillet chevre og grønne asparges fra Provence og tomater 

  • St Kristina spekeskinke med posjert egg, hjertebladsalat og croissant, trøffelkrem og pistou



Hovedretter:

  • Ovnsbakt kveite fra Sognefjorden med vårløk og stuede nypoteter, sjøkrepssaus

  • Helstekt indrefilet av okse fra Trøndelag med spisskål og neper, kremet morkel- og champignonsaus

  • Andebryst fra Holte gård med vårens primører og andeglace med timian



Desserter:


  • Husets Crème Brûlée med med mango- og jordbærsalat og moccamakron

  • Vår egen Karl-Johansbløtkake med bær


For barna under 12 år:


  • Gjerne halv porsjon til halv pris av rettene over

  • 2 pølser med pommes frites kr 90,-

  • 2 kuler vaniljeis og jordbær kr 90,-