Le Beaujolais Nouveau est arrivé!
Fra 3. torsdag i november, i Lyon, Paris, New York, Tokyo og Oslo, ropes det ut: Årets vin fra Beaujolais er klar! Og bedre enn noensinne! Hva er vel mer naturlig i Oslos eneste ekte franske brasserie, enn å drikke Beaujolais Nouveau og spise mat inspirert fra Beaujolais?

Og kanskje det rett og slett er dette vi trenger i høstmørket - en vin som ikke er laget for de store analyser, men av pur glede og for å glede. Mer komplisert er det ikke. Santé! 
I dagene etter at vinen er sluppet, er det selvfølgelig Beaujolais Nouveau på alle bord hos oss. 
Dette er menyen vi serverte under feiringen av Beaujolais Nouveau 2015:

La Grand Fête du Beaujolais Nouveau

"Assiette de boucher" med vår hjemmelagde landpate, fransk spekemat, cornichons og Dijon sennep
Bressekylling med kremet sopp og trøfler fra Périgord
Vellagrede, franske oster, fra Burgund
Vår velfylte dessertvogn, også med beaujolaiskokte pærer

I år er vi så heldige å ha Beaujolais Nouveau fra både Trenel, Jean Paul Brun og Dufaitre! Alle tre gode representanter for kvalitetsvin fra Beaujolais. 

I tillegg har vi viner fra Fleurie, Brouilly, Moulin á Vent, Morgon, Chénas og Julienas fra Domaine de la Cour, Domaine Labruyere, Lucien LeMoine og Jean Foillard. Kan knapt bli bedre!


RELATERTE LINKER