Dette har pressen skrevet om oss gjennom 10 år:
Mange spør oss om vi vet hvem det er som tester restaurantene for avisene. Og blir overrasket når de hører at vi sjelden skjønner at vi har hatt besøk av restaurantanmeldere før vi får en tlf fra pressen om å komme for å ta bilde. Da først begynner vi å tenke igjennom - var det noe gjester som kanskje kunne være....Ånei, jeg håper ikke at de var her akkurat den kvelden!
Vi er jo bare mennesker, og prøver å gjøre vårt beste hver dag. Men alle dager er ikke like, enkelte dager føler vi at vi ikke er så gode som vi selv synes vi skal være. Kanskje det er med på å gjøre vår restaurant til akkurat det den er? Du skal i hvert fall vite at vi ønsker å gjøre vårt beste, alle dager, for alle våre gjester.
Her er en liste over hva som har vært skrevet om oss, dessverre er det noen vi ikke har direkte link til:


Dagens Næringsliv


Dagbladet


Aftenposten


VG


Dagsavisen


  • Et lite stykke Frankrike ***** "Tett, travelt, trivelig" Les: Dagsavisen 19. januar 2013

  • Mektig brasserie ***** "Brasserie France er det nærmeste du kommer Frankrike uten å krysse grensa" Les: Dagsavisen 12. juli 2011

  • Klassisk fransk **** "Fransk i fire etasjer, oppmerksomme kelnere og en restaurant som får deg til å tro at du er i Frankrike. I ei sidegate i Paris eller nær torget i Antibes". Les:Dagsavisen 5. september 2009


E24.no


Natt og Dag


The New York Times


  • "One of our favorite restaurants" Les om oss - her!


Spisekartet.no


Hegnar.no

Og mer om feiringen av Beaujolais Nouveau her: