Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av disse menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss. 
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Husk at vi kan tilpasse menyene etter dine ønsker og behov. 
Korrigering av gjesteantall kan gjøres inntil kl 1200 samme dag, etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning. Se også våre bestillingsbetingelser. Når meny er valgt, gir vi deg gjerne vinanbefaling! 

Det er fullt mulig å bytte oppsatt dessert til vår desserttallerken med "alt fra vognen": crème brûlée, sorbet, sjokolademousse, kaker, marinerte frukter og bær, med et tillegg i menypris på kr 35,- pr person


Menu Bastille
Spekeskinke fra Nes på Hedmarken,
grillet croissant, posjert egg, trøffelkrem og tomatgelé
*** 
Laks fra Møre bakt med dill og sitron,
løkkrem, grønnkål, rotgrønnsaker og sjøkrepssaus
eller
Sprøstekt andelår "confit" fra Holte gård,
løkkrem, grønnkål, rotgrønnsaker og andesjy med stjerneanis
***
Camembert fra Normandie med calvadoskokt eple,
aprikospuré og glaserte valnøtter
***
"Trifle"; trelags dessert,
vaniljekrem, sjokolademousse laget av Valrhôna sjokolade og syltet kirsebær
3-retter kr 595,- eller 4-retter kr 725,-

Menu St. Honoré
Salat med røkt andebryst fra Holte gård,
sprø terte fylt med anderillette og bringebærvinaigrette
***
Grillet kveite med småløk,
trøffeltang og puré av petit pois, beurre blanc
***
Ytrefilet av okse med ovnsbakt jordskokk,
østersopp og pastinakkpuré, rødvinsaus
***
Tre vellagrede franske oster fra fat med tilbehør
***
Sitronterte med krydderis og pærekompott
3-retter kr 660,- eller 4-retter kr 800,-
 eller 5 retter 940,-


Menu Rivoli ( denne menyen utgår fra 1. november)
Skalldyrsuppe med kamskjell,
estragonmarinert laks og appelsinkokt fennikel 
*** 
Grillet lammelår med ratatouille og spinat,
rosmarinsjy
***
Tre vellagrede franske oster på fat med tilbehør
*** 
Husets crème brûlée med bringebærmakron
3-retter kr 640,- eller 4-retter kr 785,-


Menu Noël ( fra 1. november)
Estragonmarinert laks og løyrom på melbatoast, avocadoterrin, vaktelegg, dillkrem og sennepssaus
***
Skalldyrsuppe med grillet kamskjell,
appelsinkokt fennikel og petit-pois krem
*** 
Ytrefilet av hjort med skogsopp, selleri og kremst spinat
viltsaus smaksatt enebær og nellik
***
Tre vellagrede franske oster på fat med tilbehør
*** 
Husets crème brûlée med bringebærmakron
3-retter kr 695,- eller 4-retter kr 840,- eller 5-retter 985,-