Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss. 

Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetning for eget rom fra 18000,- og alt må gå på en felles regning.
Menyer for grupper fra 19. juni til 15. august

Meny sommer 1

Slaktertallerken med skinke, trøffel salami og husets anderiett
artiskokk og Dijonsennepscreme
Inneholder: melk, hvete, sennep, egg
***
Ovnsbakt havabbor
petit poiskrem og syltet løk, skalldyrsaus
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, selleri

eller
Andeconfit fra Holte gård
petit poiskrem, syltet løk og andesjy 
Inneholder: melk
***
Husets crème brûlée med bærsalat og jordbærmacron
Inneholdermelk, egg     
3 retter kr 785,-      

Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 160,-  

Meny sommer 2 

Skalldyrvariasjon med kamskjell, reker, krabbe og basilikumaioli
petit poiskrem og grillet sitron
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep
***
Hvit aspargessuppe med dampet smørtunge og løyrom, fennikel og purreløk
Inneholder: melk, egg    
***
Ytrefilet av kalv og braisert kalvebryst
morkel- og sjampinjongkrem, kålrulett og kalvesjy
Inneholder: melk
***
Kaffe Gourmand
vår egen kaffe fra Black Cat med utvalg av små desserter
Inneholdermelk, hvete, egg
 
3 retter kr 930,- og 4-retter kr 1180,-  

Plateau de fruits de mer
Med det beste fra dagens marked! 
servert med brød, smør, sitron, majones og aioli

Inneholder: hvete, melk, bløtdyr, skalldyr, egg, sennep
 
Plateau de Fruits de Mer Classic
Sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell
kr 850,-

Plateau de Fruits de Mer Royal / På forespørsel og dagens pris
Nykokt norsk hummer, sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell. 


Menu Bouillabaisse
Bouillabaisse à la maison
Safrankremet fisk- og skalldyrsuppe
Bouillabaisse 'à notre facon'
Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, egg, sennep
*** 
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt
kr 685,- 

Ønsker dere en aperitiff ved ankomst?
Alkoholfri aperitiff kr 75,-
Sparkling blue tea, Copenhagen company (A-fri) flaske kr 450,-
Kir Royale kr 160,-
Husets musserende Crémant gl 150,- og fl 690,-
Champagne Cuvée d’Aramis Brut, Roland Champion kr 210,- og fl kr 1050,- 

Vinpakker (uten aperitiff)
Vinpakker er inkludert vin til hver rett, og med påfyll av vinen til hovedretten.
Standard vinpakke til:
3-retters meny kr 675,- og 4-retter kr 825,- og 5-retter kr 965,- 
Vinpakke «prestige» til:
3-retter kr 995,-, 4-retter kr 1175,- og 5-retter kr 1345,-
Våre vinkelnere velger viner til rettene. Men be gjerne om forslag iht dine ønsker og budsjett! 

Litt ekstra før eller etter middagen? Disse kan ikke tilpasses allergier
3 stk fingermat på toast til aperitiff kr 120,- pr person

Mignardises (fransk småbakst som makroner etc) til kaffen kr 115,- pr person
Inneholder: hvete, melk, egg, spor av nøtter og peanøtter 

Se for øvrig våre betingelser for endring/avbestilling av selskaper. Ved bestilling av gruppemeny godtar man betingelsene for selskaper på Brasserie France.
FIL LISTE