Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss.
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetning for eget rom fra 20000,- til 30000,- og alt må gå på en felles regning.
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetning for eget rom fra 20000,- til 30000,- og alt må gå på en felles regning.
Menyer frem til januar 2025
Det velges én og samme meny for hele selskapet!
Vi kan tilpasse menyen om noen har spesielle behov eller har allergier.
Det kan medføre et tillegg i menyprisen på kr 100,- Uanmeldte tilpasninger i menyen medfører et tillegg på regningen.
Menu Madeleine
Slaktertallerken med spekeskinke, trøffelsalami og husets anderillette
grillet artiskokk og Dijonsennepskrem
Inneholder: melk, hvete, sennep, egg
***
Ovnsbakt filet av havabbor
kremet fennikel, sjalottløk, kålrullet og tomat, beurre blanc
Inneholder: melk, egg, sennep, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri
eller/ må forhåndsbestille splitt
Sprøstekt andelår ‘confit’ fra Holte gård
kremet fennikel, sjalottløk, kålrullet og tomat, andeglace
Inneholder: melk, egg, selleri
***
Husets crème brûlée med appelsin- og bjørnebærsalat
Inneholder: melk, egg
3 retter kr 795,-
Menu Notre Dame
Skalldyrvariasjon med kamskjell, reker, krabbe, basilikumaioli og marinerte grønnsaker
Inneholder: melk, skalldyr, fisk, bløtdyr, egg, sennep, selleri
***
Skogsoppsuppe med trøffeltoast
Inneholder: melk, egg, hvete
***
Indrefilet av okse og braisert kalvebryst
sellerifondant, syltet løk og kirsebærtomat
rødvinsaus
Inneholder: melk, selleri
***
Sitronterte med pære og kryddermousse
Inneholder: melk, egg, hvete
3 retter kr 930,- og 4-retter kr 1130,-
Menu Classic
Røkelaks med vaktelegg og creme fraiche
melbatoast og sennepsvinaigtette
Inneholder: hvete egg, sennep, fisk, melk
***
Rosastekt andebryst fra Holte gård
rødkål, selleri, syltet løk
røstipotet og trøffelsauce
Inneholder: selleri, melk
***
Cafe Gourmand
Nymalt og nytraktet kaffe fra Black Cat med et utvalg av husets konfekter
Inneholder: melk, nøtter, mandel, egg
3 retter kr 885,-
Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 185,-
Ved bytte av dessert til Brasseriets Desserttallerken; tillegg kr 55,- pr pers crème brûlée, frukter og bær, sorbet, sjokolademousse, makron og konfekt
Inneholder: hvete, melk, egg, nøtter og spor av peanøtter
Menu Végétarien
Skogsoppsuppe med trøffelcroque
Inneholder: melk, egg, hvete
***
Hovedrett som i à la carte i brasseriet
***
Dessert som resten av selskapet
Plateau de Fruits de Mer
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet)
Classique kr 850,-
Reker, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og blåskjell
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt
Royale kr 1195,-
med norsk/skotsk hummer på forespørsel og tilgang
Menu Bouillabaisse
Bouillabaisse à la maison
Safrankremet fisk- og skalldyrsuppe
Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, egg, sennep
***
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt
kr 685,-
Ønsker dere en aperitiff ved ankomst?
Alkoholfri epleaperitiff kr 75,-
Sparkling blue tea, Copenhagen company (A-fri) flaske kr 450,-
Kir Royale kr 160,-
Husets musserende Crémant gl 150,- og fl 690,-
Champagne Cuvée d’Aramis Brut,
Roland Champion gl 210,- og fl1050,-
Vinpakker (uten aperitiff)
Vinpakker er inkludert vin til hver rett, og med påfyll av vinen til hovedretten.
Standard vinpakke
3-retters meny kr 675,- og 4-retter kr 825,- og 5-retter kr 965,-
Vinpakke «prestige»
3 retters meny kr 995,- og 4-retter kr 1175,- og 5-retter kr 1345,-
Våre vinkelnere velger viner til rettene.
Men be gjerne om forslag iht dine ønsker og budsjett!
Litt ekstra før eller etter middagen?
(Disse kan ikke tilpasses allergier eller dietter)
3 stk fingermat/toaster til aperitiff kr 120,- pr person
Mignardises (fransk småbakst som makroner etc) til kaffen
kr 125,- pr person
Inneholder: hvete, melk, egg, spor av nøtter og peanøtter
Se for øvrig våre betingelser for endring/avbestilling av selskaper.
Ved bestilling av gruppemeny godtar man betingelsene for selskaper på Brasserie France.
Det velges én og samme meny for hele selskapet!
Vi kan tilpasse menyen om noen har spesielle behov eller har allergier.
Det kan medføre et tillegg i menyprisen på kr 100,- Uanmeldte tilpasninger i menyen medfører et tillegg på regningen.
Menu Madeleine
Slaktertallerken med spekeskinke, trøffelsalami og husets anderillette
grillet artiskokk og Dijonsennepskrem
Inneholder: melk, hvete, sennep, egg
***
Ovnsbakt filet av havabbor
kremet fennikel, sjalottløk, kålrullet og tomat, beurre blanc
Inneholder: melk, egg, sennep, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri
eller/ må forhåndsbestille splitt
Sprøstekt andelår ‘confit’ fra Holte gård
kremet fennikel, sjalottløk, kålrullet og tomat, andeglace
Inneholder: melk, egg, selleri
***
Husets crème brûlée med appelsin- og bjørnebærsalat
Inneholder: melk, egg
3 retter kr 795,-
Menu Notre Dame
Skalldyrvariasjon med kamskjell, reker, krabbe, basilikumaioli og marinerte grønnsaker
Inneholder: melk, skalldyr, fisk, bløtdyr, egg, sennep, selleri
***
Skogsoppsuppe med trøffeltoast
Inneholder: melk, egg, hvete
***
Indrefilet av okse og braisert kalvebryst
sellerifondant, syltet løk og kirsebærtomat
rødvinsaus
Inneholder: melk, selleri
***
Sitronterte med pære og kryddermousse
Inneholder: melk, egg, hvete
3 retter kr 930,- og 4-retter kr 1130,-
Menu Classic
Røkelaks med vaktelegg og creme fraiche
melbatoast og sennepsvinaigtette
Inneholder: hvete egg, sennep, fisk, melk
***
Rosastekt andebryst fra Holte gård
rødkål, selleri, syltet løk
røstipotet og trøffelsauce
Inneholder: selleri, melk
***
Cafe Gourmand
Nymalt og nytraktet kaffe fra Black Cat med et utvalg av husets konfekter
Inneholder: melk, nøtter, mandel, egg
3 retter kr 885,-
Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 185,-
Ved bytte av dessert til Brasseriets Desserttallerken; tillegg kr 55,- pr pers crème brûlée, frukter og bær, sorbet, sjokolademousse, makron og konfekt
Inneholder: hvete, melk, egg, nøtter og spor av peanøtter
Menu Végétarien
Skogsoppsuppe med trøffelcroque
Inneholder: melk, egg, hvete
***
Hovedrett som i à la carte i brasseriet
***
Dessert som resten av selskapet
Plateau de Fruits de Mer
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet)
Classique kr 850,-
Reker, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og blåskjell
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt
Royale kr 1195,-
med norsk/skotsk hummer på forespørsel og tilgang
Menu Bouillabaisse
Bouillabaisse à la maison
Safrankremet fisk- og skalldyrsuppe
Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, egg, sennep
***
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt
kr 685,-
Ønsker dere en aperitiff ved ankomst?
Alkoholfri epleaperitiff kr 75,-
Sparkling blue tea, Copenhagen company (A-fri) flaske kr 450,-
Kir Royale kr 160,-
Husets musserende Crémant gl 150,- og fl 690,-
Champagne Cuvée d’Aramis Brut,
Roland Champion gl 210,- og fl1050,-
Vinpakker (uten aperitiff)
Vinpakker er inkludert vin til hver rett, og med påfyll av vinen til hovedretten.
Standard vinpakke
3-retters meny kr 675,- og 4-retter kr 825,- og 5-retter kr 965,-
Vinpakke «prestige»
3 retters meny kr 995,- og 4-retter kr 1175,- og 5-retter kr 1345,-
Våre vinkelnere velger viner til rettene.
Men be gjerne om forslag iht dine ønsker og budsjett!
Litt ekstra før eller etter middagen?
(Disse kan ikke tilpasses allergier eller dietter)
3 stk fingermat/toaster til aperitiff kr 120,- pr person
Mignardises (fransk småbakst som makroner etc) til kaffen
kr 125,- pr person
Inneholder: hvete, melk, egg, spor av nøtter og peanøtter
Se for øvrig våre betingelser for endring/avbestilling av selskaper.
Ved bestilling av gruppemeny godtar man betingelsene for selskaper på Brasserie France.
FIL LISTE