Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av disse menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss. 
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Husk at vi kan tilpasse menyene etter dine ønsker og behov. 
Korrigering av gjesteantall kan gjøres inntil kl 1200 dagen før, etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning. Se også våre bestillingsbetingelser. Når meny er valgt, gir vi deg gjerne vinanbefaling! 


Menu Notre Dame
Hitrakrabbe på grillet brioche
posjert egg og dijonsennepskrem
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt, egg
***
Sjøkrepssuppe tilsmakt stjerneanis med grillet kamskjell og fennikel
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt
***
Dåhjort med kantareller, blomkål, rosettkål
syltet løk og viltsaus
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
***
Franske vellagrede oster med tilbehør
Inneholder: melk, hvete, rug, nøtter, sulfitt
og/eller
Valrhôna sjokoladeterinne med sitrussalat
syltet kumquat og bringebærcoulis
Inneholder: melk, hvete, egg, nøtter

4 retter kr 895,- eller 5 retter kr 1040,-

Menu
Sacre Couer
Slaktertallerken med spekeskinke, husets landpaté og sprø terte
Inneholder: melk, nøtter, hvete, sulfitt
***
Dill-og sitronbakt kveite
kremet knutekål, pastinakk, blomkål, syltet løk og skalldyrsaus
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt
eller
Andeconfit fra Holte gård i Drangedal
kremet knutekål og pastinakk, blomkål og syltet løk, trøffelsaus
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
***
Franske vellagrede oster med tilbehør
Inneholder: melk, hvete, rug, nøtter, sulfitt
***
Husets crème brûlée med solbærmakron
Inneholder: melk, egg, sulfitt

3-retter 685,- eller 4-retter 805,- 

Menu Bouillabaisse
Frodig fransk fisk- og skalldyrsuppe med safran
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, selleri, sulfitt
***
Marinerte frukter og sorbet

Inneholder: sulfitt, spor av nøtter og peanøtter

Kr 500,- per person

Plateau de Fruits de Mer
Våre bugnende skalldyrfat med det beste fra dagens marked!
Reker, hummer, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og dampede blåskjell
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet og minimum 2 personer)
Brød, smør, majones og aioli

Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt

Kr 695,- per person

Vinpakker
 
Vinpakker er inkludert 1 gl vin til hver rett og med påfyll av vinen til hovedretten.
Vinpakke «Classic»  kr 595,- til 3-retter, kr 695,- til 4-retter og 795,- til  5-retter
   

Vinpakke ”prestige” Våre vinkelnere velger viner til rettene. 
kr 895,- til 3-retter, kr 995,- til 4 retter og kr 1095,- til 5-retter