Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss.
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetning for eget rom fra 15000,- til 20000,-og alt må gå på en felles regning.
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetning for eget rom fra 15000,- til 20000,-og alt må gå på en felles regning.
Korrigering av gjesteantall kan gjøres inntil klokken 1200 samme dag,
etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning. Om selskapet er på en lørdag eller lunsj må vi ha korrigeringen dagen før klokken 1800 .
Uanmeldte tilpasninger i menyen pga allergi, dietter eller andre preferanser vil med føre et tillegg på regningen.
Menu Printemps
Grønne asparges med skinke «jambon persillé»
tomat, kapers og dijonsennepskrem
Inneholder: melk, sennep
***
Filet av kveite med reker og dill
spisskål, petit pois-krem, primører i sprø terte
kremet saus med Noilly Prat
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, hvete, egg
eller
Sprøstekt andelår ‘confit’ fra Holte gård
spisskål, petit pois-krem og primører i sprø terte
estragonsaus
Inneholder: melk, selleri, hvete, egg
***
Clafoutis – rabarbraterte med jordbærcoulis og vaniljeis
Inneholder: melk, egg, hvete
3 retter kr 740,-
Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 160,-
Menu Lafayette
Skalldyrvariasjon med kamskjell, reker, krabbe og basilikumaioli
grønne asparges og tomatgele
Inneholder: melk, egg, sennep, skalldyr, bløtdyr
***
Hvite asparges med sauce hollandaise
Inneholder: melk, egg
***
Ytrefilet av gjøkalv og braisert kalvebryst
morkelkrem, kålrulett og primører
kalvesjy
Inneholder: melk, selleri
***
Husets crème brûlée med armagnacmarinerte aprikoser og jordbær
Inneholder: melk, egg
3 retter kr 795,- og 4-retter kr 995,-
Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 160,-
Ved bytte av dessert til Brasseriets Desserttallerken;
kommer et tillegg på kr 45,- pr pers
crème brûlée, frukter og bær, sorbet, sjokolademousse, makron og konfekt
Inneholder: hvete, melk, egg, nøtter og spor av peanøtter
Menu Bouillabaisse
Frodig fransk fisk- og skalldyrsuppe med safran
Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, selleri, egg, sennep, sulfitt
~
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt, spor av hvete, egg, nøtter
kr 555,-
Plateau de Fruits de Mer Royal med hummer eller Classic uten hummer
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet)
Vårt bugnende skalldyrfat med det beste fra dagens marked!
1/2 skotsk hummer, reker, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell,
krabbe, snøkrabbe og blåskjell
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt
Royal kr 995,- og Classic kr 750,- per person
Végétarien
Salat med grillet chêvre, aspargesbønner, tomat og bakt hvitløk
Inneholder: melk, hvete, egg, sennep, sulfitt
***
Krokett med spisskål, morkel og urter
petit pois-krem, vårens primører og morkelskum
Inneholder: melk, hvete, egg
***
Dessert som resten av selskapet
Ønsker dere en aperitiff?
Alkoholfri aperitiff kr 65,-
Husets aperitiff, Crémant tilsmakt Armagnac- og appelsinlikør Pousse Rapiére kr 149,-
Husets musserende Crémant gl 140,- og fl 690,-
Champagne Cuvée d’Aramis Brut, Roland Champion kr 180,- og fl kr 890,-
Sparkling blue tea, Copenhagen company (A-fri) flaske kr 450,-
Vinpakker (uten aperitiff)
Vinpakker er inkludert vin til hver rett, og med påfyll av vinen til hovedretten.
Standard vinpakke til 3-retter meny kr 645,- og 4-retter kr 775,- og 5-retter kr 895,-
Prestige vinpakke til 3 retter meny kr 995,- og 4-retter kr 1155,- og 5-retter kr 1295,-
Våre vinkelnere velger viner til rettene. Be gjerne om forslag iht dine ønsker og budsjett!
Litt ekstra før eller etter middagen?
3 stk fingermat/toaster til aperitiff kr 120,- pr person
Mignardises (fransk småbakst som makroner etc) til kaffen kr 100,- pr person
Inneholder: hvete, melk, egg, spor av nøtter og peanøtter
Ved bestilling av gruppemeny godtar man betingelsene for selskaper på Brasserie France.
etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning. Om selskapet er på en lørdag eller lunsj må vi ha korrigeringen dagen før klokken 1800 .
Uanmeldte tilpasninger i menyen pga allergi, dietter eller andre preferanser vil med føre et tillegg på regningen.
Menu Printemps
Grønne asparges med skinke «jambon persillé»
tomat, kapers og dijonsennepskrem
Inneholder: melk, sennep
***
Filet av kveite med reker og dill
spisskål, petit pois-krem, primører i sprø terte
kremet saus med Noilly Prat
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, hvete, egg
eller
Sprøstekt andelår ‘confit’ fra Holte gård
spisskål, petit pois-krem og primører i sprø terte
estragonsaus
Inneholder: melk, selleri, hvete, egg
***
Clafoutis – rabarbraterte med jordbærcoulis og vaniljeis
Inneholder: melk, egg, hvete
3 retter kr 740,-
Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 160,-
Menu Lafayette
Skalldyrvariasjon med kamskjell, reker, krabbe og basilikumaioli
grønne asparges og tomatgele
Inneholder: melk, egg, sennep, skalldyr, bløtdyr
***
Hvite asparges med sauce hollandaise
Inneholder: melk, egg
***
Ytrefilet av gjøkalv og braisert kalvebryst
morkelkrem, kålrulett og primører
kalvesjy
Inneholder: melk, selleri
***
Husets crème brûlée med armagnacmarinerte aprikoser og jordbær
Inneholder: melk, egg
3 retter kr 795,- og 4-retter kr 995,-
Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 160,-
Ved bytte av dessert til Brasseriets Desserttallerken;
kommer et tillegg på kr 45,- pr pers
crème brûlée, frukter og bær, sorbet, sjokolademousse, makron og konfekt
Inneholder: hvete, melk, egg, nøtter og spor av peanøtter
Menu Bouillabaisse
Frodig fransk fisk- og skalldyrsuppe med safran
Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, selleri, egg, sennep, sulfitt
~
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt, spor av hvete, egg, nøtter
kr 555,-
Plateau de Fruits de Mer Royal med hummer eller Classic uten hummer
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet)
Vårt bugnende skalldyrfat med det beste fra dagens marked!
1/2 skotsk hummer, reker, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell,
krabbe, snøkrabbe og blåskjell
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt
Royal kr 995,- og Classic kr 750,- per person
Végétarien
Salat med grillet chêvre, aspargesbønner, tomat og bakt hvitløk
Inneholder: melk, hvete, egg, sennep, sulfitt
***
Krokett med spisskål, morkel og urter
petit pois-krem, vårens primører og morkelskum
Inneholder: melk, hvete, egg
***
Dessert som resten av selskapet
Ønsker dere en aperitiff?
Alkoholfri aperitiff kr 65,-
Husets aperitiff, Crémant tilsmakt Armagnac- og appelsinlikør Pousse Rapiére kr 149,-
Husets musserende Crémant gl 140,- og fl 690,-
Champagne Cuvée d’Aramis Brut, Roland Champion kr 180,- og fl kr 890,-
Sparkling blue tea, Copenhagen company (A-fri) flaske kr 450,-
Vinpakker (uten aperitiff)
Vinpakker er inkludert vin til hver rett, og med påfyll av vinen til hovedretten.
Standard vinpakke til 3-retter meny kr 645,- og 4-retter kr 775,- og 5-retter kr 895,-
Prestige vinpakke til 3 retter meny kr 995,- og 4-retter kr 1155,- og 5-retter kr 1295,-
Våre vinkelnere velger viner til rettene. Be gjerne om forslag iht dine ønsker og budsjett!
Litt ekstra før eller etter middagen?
3 stk fingermat/toaster til aperitiff kr 120,- pr person
Mignardises (fransk småbakst som makroner etc) til kaffen kr 100,- pr person
Inneholder: hvete, melk, egg, spor av nøtter og peanøtter
Ved bestilling av gruppemeny godtar man betingelsene for selskaper på Brasserie France.
FIL LISTE