Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss. 

Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetning for eget rom fra 18000,- og alt må gå på en felles regning.
Menyer fra 1. februar og frem til Påske

Menu Madeleine
Husets hjemmelagde viltpate med Dijonsennepscreme og cornichons
artiskokktoast med tomat
Inneholder: melk, sennep, egg, hvete
***
Ovnsbakt skrei
østerssopp, spinat, rødløk og skalldyrsaus
Inneholder: melk, egg, sennep, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri
eller
Sprøstekt andelår "confit" fra Holte gård
østerssopp, spinat, rødløk og andesjy
Inneholder: melk, selleri
***
Husets crème brûlée med armagnacmarinert aprikos
eplekompott og bringebærcoulis
Inneholder: melk, egg 
3 retter kr 745,-      

Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 160,-

Menu Notre Dame
Kongekrabbemousse med kamskjell og reker
basilikumaioli og brioche
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, hvete
***
Jordskokksuppe med trøffeltoast
Inneholder: melk, egg, hvete
***
Okse indrefilet og braisert kalvebryst
aspargesbønner, bacon og østersopp og kremet peppersaus
Inneholder: melk, selleri
***
Sitronterte med kanelkokt pære og kryddermousse
Inneholder: melk, egg, hvete 
3 retter kr 805,- og 4 retter kr 995,- 

Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 160,-

Bytte dessert til Desserttallerken med "alt" fra vognen +45,-
crème brûlée, frukter og bær, sorbet, kaker og andre godsaker

Plateau de fruits de mer
Med det beste fra dagens marked! 
servert med brød, smør, sitron, majones og aioli

Inneholder: hvete, melk, bløtdyr, skalldyr, egg, sennep
 
Plateau de Fruits de Mer Classic
Sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell
kr 795,-

Plateau de Fruits de Mer Royal
Nykokt norsk hummer, sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell. 
kr 1095,-


Menu Bouillabaisse
Bouillabaisse à la maison
Safrankremet fisk- og skalldyrsuppe
Bouillabaisse 'à notre facon'
Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, egg, sennep
*** 
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt
kr 635,- 

Ønsker dere en aperitiff ved ankomst?
Alkoholfri aperitiff kr 75,-
Sparkling blue tea, Copenhagen company (A-fri) flaske kr 450,-
Kir Royale kr 160,-
Husets musserende Crémant gl 150,- og fl 690,-
Champagne Cuvée d’Aramis Brut, Roland Champion kr 210,- og fl kr 1050,- 

Vinpakker (uten aperitiff)
Vinpakker er inkludert vin til hver rett, og med påfyll av vinen til hovedretten.
Standard vinpakke til:
3-retters meny kr 675,- og 4-retter kr 825,- og 5-retter kr 965,- 
Vinpakke «prestige» til:
3-retter kr 995,-, 4-retter kr 1175,- og 5-retter kr 1345,-
Våre vinkelnere velger viner til rettene. Men be gjerne om forslag iht dine ønsker og budsjett! 

Litt ekstra før eller etter middagen? Disse kan ikke tilpasses allergier
3 stk fingermat på toast til aperitiff kr 120,- pr person

Mignardises (fransk småbakst som makroner etc) til kaffen kr 115,- pr person
Inneholder: hvete, melk, egg, spor av nøtter og peanøtter 

Se for øvrig våre betingelser for endring/avbestilling av selskaper. Ved bestilling av gruppemeny godtar man betingelsene for selskaper på Brasserie France.
FIL LISTE