Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss.
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetning for eget rom fra 25000,- til 30000,- og alt må gå på en felles regning.
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetning for eget rom fra 25000,- til 30000,- og alt må gå på en felles regning.
Det velges én og samme meny for hele selskapet!
Vi kan tilpasse menyen om noen har spesielle behov eller har allergier, disse må meldes inn i forkant.
Allergier for løk eller melkeprotein medfører et tillegg i menyprisen på kr 100,-
Uanmeldte tilpasninger medfører også et tillegg, om vi må lage ting i tillegg til avtalt meny. Vi kan ikke garantere at vi kan tilpasse for uanmeldte allergier og gjester.
Selskapsmenyer fra 20. august
Menu Mirage
Pâté en croûte - innbakt landpaté
grillet artiskokk og cornichons
Dijonsennepscrème
Inneholder: melk, hvete, sennep, egg
***
Dampet filet av kveite
syltet løk, eple, kålragout og bakt tomat
sauce hollandaise
Inneholder: melk, fisk, egg
eller
Confit av andelår fra Holte gård
syltet løk, eple, kålragout og bakt tomat
andeglace
Inneholder: melk, selleri
***
Vellagrede franske oster med tilbehør
***
Husets crème brûlée med mokkamakron
Inneholder: melk, egg, mandel
3 retter kr 895,- eller 4 retter kr 1095,-
Menu Concorde
Grillet croissant med kongekrabbe, kamskjell og reker
basilikumaioli og syltede høstgrønnsaker
Inneholder: melk, hvete, skalldyr, egg, sennep
***
Skogsoppsuppe med trøffeltoast
Inneholder: melk, egg, hvete
***
Indrefilet av okse og braisert kalvebryst
grillet sellerirot, bakte rotgrønnsaker og småløk
rødvinsaus
Inneholder: melk, selleri
***
Vellagrede franske oster med tilbehør
***
Sitronterte med pære og kryddermousse
Inneholder: melk, egg, hvete
3 retter kr 985,-, 4 retter kr 1220,- eller 5 retter kr 1395,-
Ved bytte av dessert til Brasseriets Desserttallerken;
tillegg på kr 55,- pr pers
crème brûlée, frukter og bær, sorbet, sjokolademousse, makron og konfekt
Inneholder: hvete, melk, egg, nøtter og spor av peanøtter
Menu Végétarien
Skogsoppsuppe med trøffeltoast
Inneholder: melk, egg, hvete
***
Hovedrett som i à la carte i brasseriet
***
Dessert som resten av selskapet
Plateau de Fruits de Mer
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet)
Classique kr 990,-
Reker, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og blåskjell
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt
Royale Dagens pris
med norsk/skotsk hummer på forespørsel og tilgang
Ønsker dere en aperitiff ved ankomst?
Alkoholfri epleaperitiff kr 75,-
Sparkling blue tea, Copenhagen company (A-fri) flaske kr 450,-
Kir Royale kr 175,-
Husets musserende Crémant gl 165,- og fl 790,-
Champagne Cuvée d’Aramis Brut, Roland Champion
gl kr 210,- og fl kr 1050,-
Vinpakker (uten aperitiff)
Vinpakker er inkludert vin til hver rett, og med påfyll av vinen til hovedretten.
Standard vinpakke «Classic»
3-retters meny kr 675,- og 4-retter kr 825,- og 5-retter kr 965,-
Vinpakke «Prestige»
3 retters meny kr 995,- og 4-retter kr 1175,- og 5-retter kr 1345,-
Våre vinkelnere velger viner til rettene.
Men be gjerne om forslag iht dine ønsker og budsjett!
Litt ekstra før eller etter middagen?
(Disse kan ikke tilpasses allergier eller dietter)
3 stk fingermat/toaster til aperitiff kr 150,- pr person
Mignardises (fransk småbakst som makroner etc) til kaffen
kr 125,- pr person
Inneholder: hvete, melk, egg, spor av nøtter og peanøtter
Se for øvrig våre betingelser for endring/avbestilling av selskaper.
Ved bestilling av gruppemeny godtas betingelsene for selskap på Brasserie France
Vi kan tilpasse menyen om noen har spesielle behov eller har allergier, disse må meldes inn i forkant.
Allergier for løk eller melkeprotein medfører et tillegg i menyprisen på kr 100,-
Uanmeldte tilpasninger medfører også et tillegg, om vi må lage ting i tillegg til avtalt meny. Vi kan ikke garantere at vi kan tilpasse for uanmeldte allergier og gjester.
Selskapsmenyer fra 20. august
Menu Mirage
Pâté en croûte - innbakt landpaté
grillet artiskokk og cornichons
Dijonsennepscrème
Inneholder: melk, hvete, sennep, egg
***
Dampet filet av kveite
syltet løk, eple, kålragout og bakt tomat
sauce hollandaise
Inneholder: melk, fisk, egg
eller
Confit av andelår fra Holte gård
syltet løk, eple, kålragout og bakt tomat
andeglace
Inneholder: melk, selleri
***
Vellagrede franske oster med tilbehør
***
Husets crème brûlée med mokkamakron
Inneholder: melk, egg, mandel
3 retter kr 895,- eller 4 retter kr 1095,-
Menu Concorde
Grillet croissant med kongekrabbe, kamskjell og reker
basilikumaioli og syltede høstgrønnsaker
Inneholder: melk, hvete, skalldyr, egg, sennep
***
Skogsoppsuppe med trøffeltoast
Inneholder: melk, egg, hvete
***
Indrefilet av okse og braisert kalvebryst
grillet sellerirot, bakte rotgrønnsaker og småløk
rødvinsaus
Inneholder: melk, selleri
***
Vellagrede franske oster med tilbehør
***
Sitronterte med pære og kryddermousse
Inneholder: melk, egg, hvete
3 retter kr 985,-, 4 retter kr 1220,- eller 5 retter kr 1395,-
Ved bytte av dessert til Brasseriets Desserttallerken;
tillegg på kr 55,- pr pers
crème brûlée, frukter og bær, sorbet, sjokolademousse, makron og konfekt
Inneholder: hvete, melk, egg, nøtter og spor av peanøtter
Menu Végétarien
Skogsoppsuppe med trøffeltoast
Inneholder: melk, egg, hvete
***
Hovedrett som i à la carte i brasseriet
***
Dessert som resten av selskapet
Plateau de Fruits de Mer
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet)
Classique kr 990,-
Reker, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og blåskjell
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt
Royale Dagens pris
med norsk/skotsk hummer på forespørsel og tilgang
Ønsker dere en aperitiff ved ankomst?
Alkoholfri epleaperitiff kr 75,-
Sparkling blue tea, Copenhagen company (A-fri) flaske kr 450,-
Kir Royale kr 175,-
Husets musserende Crémant gl 165,- og fl 790,-
Champagne Cuvée d’Aramis Brut, Roland Champion
gl kr 210,- og fl kr 1050,-
Vinpakker (uten aperitiff)
Vinpakker er inkludert vin til hver rett, og med påfyll av vinen til hovedretten.
Standard vinpakke «Classic»
3-retters meny kr 675,- og 4-retter kr 825,- og 5-retter kr 965,-
Vinpakke «Prestige»
3 retters meny kr 995,- og 4-retter kr 1175,- og 5-retter kr 1345,-
Våre vinkelnere velger viner til rettene.
Men be gjerne om forslag iht dine ønsker og budsjett!
Litt ekstra før eller etter middagen?
(Disse kan ikke tilpasses allergier eller dietter)
3 stk fingermat/toaster til aperitiff kr 150,- pr person
Mignardises (fransk småbakst som makroner etc) til kaffen
kr 125,- pr person
Inneholder: hvete, melk, egg, spor av nøtter og peanøtter
Se for øvrig våre betingelser for endring/avbestilling av selskaper.
Ved bestilling av gruppemeny godtas betingelsene for selskap på Brasserie France
FIL LISTE