Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss.
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetning for eget rom fra 20000,- til 30000,- og alt må gå på en felles regning.
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetning for eget rom fra 20000,- til 30000,- og alt må gå på en felles regning.
Det velges én og samme meny for hele selskapet!
Vi kan tilpasse menyen om noen har spesielle behov eller har allergier, disse må meldes inn i forkant.
Allergier for løk eller melkeprotein medfører et tillegg i menyprisen på kr 100,-
Uanmeldte tilpasninger medfører også et tillegg, om vi må lage ting i tillegg til avtalt meny. Vi kan ikke garantere at vi kan tilpasse for uanmeldte allergier og gjester.
Menyer for juli og frem til 24. august
Menu Etoile
Aspargessuppe av hvite asparges
Inneholder: melk
***
Dampet sjøørret med petit pois-krem
vårgrønnsaker og sauce hollandaise
Inneholder: melk, egg, fisk
eller
Andeconfit med petit pois-krem
vårgrønnsaker og andesjy
Inneholder: melk, egg
***
Vellagrede franske oster med tilbehør
Inneholder: melk - Tilbehør: nøtter, hvete, egg
***
Husets crème brûlée med jordbærmakron
Inneholder: melk, egg
3-retter kr 875,- eller 4-retter kr 1070,-
Menu Bastille
Skalldyrvariasjon med krabbe, kamskjell, reker og basilikumaioli
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep
***
Mellomrett
Havabbor med fennikel, tomat og blåskjell
kremet safransaus
Inneholder: melk
***
Ytrefilet av norsk kalv og braisert kalvebryst
morkel- og sjampinjongkrem, kålrulett og kalvesjy
Inneholder: melk
***
Vellagrede franske oster med tilbehør
Inneholder: melk - Tilbehør: nøtter, hvete, egg
***
«Tarte au citron» sitronterte med marengslokk
Inneholder: melk, hvete, egg
3-retter kr 975,- eller 4-retter kr 1175,- eller 5-retter kr 1350,-
Ved bytte av dessert til Brasseriets Desserttallerken;
tillegg på kr 55,- pr pers
crème brûlée, frukter og bær, sorbet, sjokolademousse, makron og konfekt
Inneholder: hvete, melk, egg, nøtter og spor av peanøtter
Menu Végétarien
Aspargessuppe med hvit asparges
Inneholder: melk, egg, hvete
***
Hovedrett som i à la carte i brasseriet
***
Dessert som resten av selskapet
Plateau de Fruits de Mer
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet)
Classique kr 950,-
Reker, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og blåskjell
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt
Royale Dagens pris
med norsk/skotsk hummer på forespørsel og tilgang
Ønsker dere en aperitiff ved ankomst?
Alkoholfri epleaperitiff kr 75,-
Sparkling blue tea, Copenhagen company (A-fri) flaske kr 450,-
Kir Royale kr 175,-
Husets musserende Crémant gl 165,- og fl 790,-
Champagne Cuvée d’Aramis Brut, Roland Champion
gl kr 210,- og fl kr 1050,-
Vinpakker (uten aperitiff)
Vinpakker er inkludert vin til hver rett, og med påfyll av vinen til hovedretten.
Standard vinpakke «Classic»
3-retters meny kr 675,- og 4-retter kr 825,- og 5-retter kr 965,-
Vinpakke «Prestige»
3 retters meny kr 995,- og 4-retter kr 1175,- og 5-retter kr 1345,-
Våre vinkelnere velger viner til rettene.
Men be gjerne om forslag iht dine ønsker og budsjett!
Litt ekstra før eller etter middagen?
(Disse kan ikke tilpasses allergier eller dietter)
3 stk fingermat/toaster til aperitiff kr 150,- pr person
Mignardises (fransk småbakst som makroner etc) til kaffen
kr 125,- pr person
Inneholder: hvete, melk, egg, spor av nøtter og peanøtter
Se for øvrig våre betingelser for endring/avbestilling av selskaper.
Ved bestilling av gruppemeny godtas betingelsene for selskap på Brasserie France
Vi kan tilpasse menyen om noen har spesielle behov eller har allergier, disse må meldes inn i forkant.
Allergier for løk eller melkeprotein medfører et tillegg i menyprisen på kr 100,-
Uanmeldte tilpasninger medfører også et tillegg, om vi må lage ting i tillegg til avtalt meny. Vi kan ikke garantere at vi kan tilpasse for uanmeldte allergier og gjester.
Menyer for juli og frem til 24. august
Menu Etoile
Aspargessuppe av hvite asparges
Inneholder: melk
***
Dampet sjøørret med petit pois-krem
vårgrønnsaker og sauce hollandaise
Inneholder: melk, egg, fisk
eller
Andeconfit med petit pois-krem
vårgrønnsaker og andesjy
Inneholder: melk, egg
***
Vellagrede franske oster med tilbehør
Inneholder: melk - Tilbehør: nøtter, hvete, egg
***
Husets crème brûlée med jordbærmakron
Inneholder: melk, egg
3-retter kr 875,- eller 4-retter kr 1070,-
Menu Bastille
Skalldyrvariasjon med krabbe, kamskjell, reker og basilikumaioli
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep
***
Mellomrett
Havabbor med fennikel, tomat og blåskjell
kremet safransaus
Inneholder: melk
***
Ytrefilet av norsk kalv og braisert kalvebryst
morkel- og sjampinjongkrem, kålrulett og kalvesjy
Inneholder: melk
***
Vellagrede franske oster med tilbehør
Inneholder: melk - Tilbehør: nøtter, hvete, egg
***
«Tarte au citron» sitronterte med marengslokk
Inneholder: melk, hvete, egg
3-retter kr 975,- eller 4-retter kr 1175,- eller 5-retter kr 1350,-
Ved bytte av dessert til Brasseriets Desserttallerken;
tillegg på kr 55,- pr pers
crème brûlée, frukter og bær, sorbet, sjokolademousse, makron og konfekt
Inneholder: hvete, melk, egg, nøtter og spor av peanøtter
Menu Végétarien
Aspargessuppe med hvit asparges
Inneholder: melk, egg, hvete
***
Hovedrett som i à la carte i brasseriet
***
Dessert som resten av selskapet
Plateau de Fruits de Mer
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet)
Classique kr 950,-
Reker, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og blåskjell
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt
Royale Dagens pris
med norsk/skotsk hummer på forespørsel og tilgang
Ønsker dere en aperitiff ved ankomst?
Alkoholfri epleaperitiff kr 75,-
Sparkling blue tea, Copenhagen company (A-fri) flaske kr 450,-
Kir Royale kr 175,-
Husets musserende Crémant gl 165,- og fl 790,-
Champagne Cuvée d’Aramis Brut, Roland Champion
gl kr 210,- og fl kr 1050,-
Vinpakker (uten aperitiff)
Vinpakker er inkludert vin til hver rett, og med påfyll av vinen til hovedretten.
Standard vinpakke «Classic»
3-retters meny kr 675,- og 4-retter kr 825,- og 5-retter kr 965,-
Vinpakke «Prestige»
3 retters meny kr 995,- og 4-retter kr 1175,- og 5-retter kr 1345,-
Våre vinkelnere velger viner til rettene.
Men be gjerne om forslag iht dine ønsker og budsjett!
Litt ekstra før eller etter middagen?
(Disse kan ikke tilpasses allergier eller dietter)
3 stk fingermat/toaster til aperitiff kr 150,- pr person
Mignardises (fransk småbakst som makroner etc) til kaffen
kr 125,- pr person
Inneholder: hvete, melk, egg, spor av nøtter og peanøtter
Se for øvrig våre betingelser for endring/avbestilling av selskaper.
Ved bestilling av gruppemeny godtas betingelsene for selskap på Brasserie France
FIL LISTE