Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av disse menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss. 
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Husk at vi kan tilpasse menyene etter dine ønsker og behov. 
Korrigering av gjesteantall kan gjøres inntil kl 1200 samme dag, etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning. Se også våre bestillingsbetingelser. Når meny er valgt, gir vi deg gjerne vinanbefaling! 

Det er fullt mulig å bytte oppsatt dessert til vår desserttallerken med "alt fra vognen": crème brûlée, sorbet, sjokolademousse, kaker, marinerte frukter og bær, med et tillegg i menypris på kr 35,- pr person

Menyer frem til påske

Menu Bastille
Spekeskinke fra Nes på Hedmarken,
grillet croissant, posjert egg, trøffelkrem og tomatgelé
Inneholder: melk, hvete, egg, sennep, selleri, sulfitt
*** 
Laks fra Møre bakt med dill og sitron,
løkkrem, grønnkål, rotgrønnsaker og sjøkrepssaus
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt
eller
Sprøstekt andelår "confit" fra Holte gård,
løkkrem, grønnkål, rotgrønnsaker og andesjy med stjerneanis
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
***
Camembert fra Normandie med calvadoskokt eple,
aprikospuré og glaserte valnøtter
Inneholder: melk, hvete, egg, nøtter, sulfitt
***
"Trifle"; trelags dessert,
vaniljekrem, sjokolademousse laget av Valrhôna sjokolade og syltet kirsebær
Inneholder: melk, hvete, egg, sulfitt, spor av nøtter
3-retter kr 595,- eller 4-retter kr 725,-

Menu Classic
Skalldyrsuppe med grillet kamskjell, erter og fennikel
Inneholder: melk, skalldyr, fisk, bløtdyr, selleri, sulfitt
***
Indrefilet av okse med ovnsbakt jordskokk,
østersopp og pastinakkpuré, peppersaus
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
***
Tre vellagrede franske oster fra fat med tilbehør
Inneholder: melk, hvete, rug, egg, nøtter, sulfitt
***
Husets crème brûlée med bringebærmakron
Inneholder: melk, hvete, rug, egg, nøtter, sulfitt
3-retter kr 660,- eller 4-retter kr 800,-


Menu la Grande Fête
Salat med andebryst fra Holte gård og foiegras på grillet brioche, trøffelsaus
Inneholder: hvete, egg, melk, selleri, sulfitt
*** 
Ovnsbakt skrei fra Lofoten med grillet hummer og brandad, skalldyrsaus
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt
***
Flatbiff av dåhjort med spinat, morkel- og selleristuing
viltsaus smaksatt med enebær og nellik
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
*** 
Tre vellagrede franske oster på fat med tilbehør
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
***  
Sitronterte med krydderis og pærekompott
Inneholder: melk, hvete, egg
3-retter kr 695,- eller 4-retter kr 840,- eller 5-retter 985,-

Bytte av dessert til Brasseriets Desserttallerken kr 35,- pr pers
crème brûlée, sorbet, sjokolademousse, kaker, marinerte frukter og bær
Inneholder: hvete, melk, egg, nøtter, spor av peanøtter

Menu Bouillabaisse
Frodig fransk fisk- og skalldyrsuppe med safran
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, selleri, sulfitt
***
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt, spor av nøtter og peanøtter
Kr 500,- per person

Plateau de Fruits de Mer
Våre bugnende skalldyrfat med det beste fra dagens marked!
Reker, hummer, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og dampede blåskjell
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet)
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt
Kr 675,- per person

Vinpakker 
Vinpakker er inkludert ett glass Cremant til aperitiff og vin til hver rett.
Vinpakke «Classic»  kr 595,- til 3-retter, kr 695,- til 4-retter og 795,- til  5-retter   

Vinpakke ”Splendide” Våre vinkelnere velger viner til rettene, og denne vinpakken inkluderer Champagne ved ankomst. 
kr 895,- til 3-retter, kr 995,- til 4 retter og kr 1095,- til 5-retter