Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss.
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetning for eget rom fra 18000,- og alt må gå på en felles regning.
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetning for eget rom fra 18000,- og alt må gå på en felles regning.
Menyer for grupper
Menu Printemps
Grønne asparges med trøffelsalami
melbatoast og Dijonsennepscreme
Inneholder: melk, sennep, egg, hvete
***
Basilikumbakt ishavsrøye
petit poiskrem, syltet løk og skalldyrsaus
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, selleri
eller
Andeconfit fra Holte gård
petit poiskrem, syltet løk og andesjy
Inneholder: melk
***
Husets crème brûlée med rabarbra og bærsalat
Inneholder: melk, egg
3 retter kr 775,-
Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 160,-
Menu Concorde
Skalldyrvariasjon med kamskjell, reker, krabbe og basilikumaioli
grønne asparges og eplegelé
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, hvete
***
Nykokte hvite asparges, sauce hollandaise og gressløk
Inneholder: melk, egg
***
Ytrefilet av kalv og braisert kalvebryst
morkel- og sjampinjongkrem, kålrulett og kalvesjy
Inneholder: melk
***
«Trifle» pannacotta, bærgelé og sjokolademousse jordbær- og rabarbrasalat
Inneholder: melk, egg, hvete
3 retter kr 875,- og 4-retter kr 1080,-
Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 160,-
Bytte dessert til Desserttallerken med "alt" fra vognen +45,-
crème brûlée, frukter og bær, sorbet, kaker og andre godsaker
Plateau de fruits de mer
Med det beste fra dagens marked!
servert med brød, smør, sitron, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, bløtdyr, skalldyr, egg, sennep
Plateau de Fruits de Mer Classic
Sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell
kr 795,-
Plateau de Fruits de Mer Royal / På forespørsel og dagens pris
Nykokt norsk hummer, sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell.
Menu Bouillabaisse
Bouillabaisse à la maison
Safrankremet fisk- og skalldyrsuppe
Bouillabaisse 'à notre facon'
Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, egg, sennep
***
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt
kr 635,-
Ønsker dere en aperitiff ved ankomst?
Alkoholfri aperitiff kr 75,-
Sparkling blue tea, Copenhagen company (A-fri) flaske kr 450,-
Kir Royale kr 160,-
Husets musserende Crémant gl 150,- og fl 690,-
Champagne Cuvée d’Aramis Brut, Roland Champion kr 210,- og fl kr 1050,-
Vinpakker (uten aperitiff)
Vinpakker er inkludert vin til hver rett, og med påfyll av vinen til hovedretten.
Standard vinpakke til:
3-retters meny kr 675,- og 4-retter kr 825,- og 5-retter kr 965,-
Vinpakke «prestige» til:
3-retter kr 995,-, 4-retter kr 1175,- og 5-retter kr 1345,-
Våre vinkelnere velger viner til rettene. Men be gjerne om forslag iht dine ønsker og budsjett!
Litt ekstra før eller etter middagen? Disse kan ikke tilpasses allergier
3 stk fingermat på toast til aperitiff kr 120,- pr person
Mignardises (fransk småbakst som makroner etc) til kaffen kr 115,- pr person
Inneholder: hvete, melk, egg, spor av nøtter og peanøtter
Se for øvrig våre betingelser for endring/avbestilling av selskaper. Ved bestilling av gruppemeny godtar man betingelsene for selskaper på Brasserie France.
Menu Printemps
Grønne asparges med trøffelsalami
melbatoast og Dijonsennepscreme
Inneholder: melk, sennep, egg, hvete
***
Basilikumbakt ishavsrøye
petit poiskrem, syltet løk og skalldyrsaus
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, selleri
eller
Andeconfit fra Holte gård
petit poiskrem, syltet løk og andesjy
Inneholder: melk
***
Husets crème brûlée med rabarbra og bærsalat
Inneholder: melk, egg
3 retter kr 775,-
Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 160,-
Menu Concorde
Skalldyrvariasjon med kamskjell, reker, krabbe og basilikumaioli
grønne asparges og eplegelé
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, hvete
***
Nykokte hvite asparges, sauce hollandaise og gressløk
Inneholder: melk, egg
***
Ytrefilet av kalv og braisert kalvebryst
morkel- og sjampinjongkrem, kålrulett og kalvesjy
Inneholder: melk
***
«Trifle» pannacotta, bærgelé og sjokolademousse jordbær- og rabarbrasalat
Inneholder: melk, egg, hvete
3 retter kr 875,- og 4-retter kr 1080,-
Tillegg for vellagrede franske oster med tilbehør kr 160,-
Bytte dessert til Desserttallerken med "alt" fra vognen +45,-
crème brûlée, frukter og bær, sorbet, kaker og andre godsaker
Plateau de fruits de mer
Med det beste fra dagens marked!
servert med brød, smør, sitron, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, bløtdyr, skalldyr, egg, sennep
Plateau de Fruits de Mer Classic
Sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell
kr 795,-
Plateau de Fruits de Mer Royal / På forespørsel og dagens pris
Nykokt norsk hummer, sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell.
Menu Bouillabaisse
Bouillabaisse à la maison
Safrankremet fisk- og skalldyrsuppe
Bouillabaisse 'à notre facon'
Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, egg, sennep
***
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt
kr 635,-
Ønsker dere en aperitiff ved ankomst?
Alkoholfri aperitiff kr 75,-
Sparkling blue tea, Copenhagen company (A-fri) flaske kr 450,-
Kir Royale kr 160,-
Husets musserende Crémant gl 150,- og fl 690,-
Champagne Cuvée d’Aramis Brut, Roland Champion kr 210,- og fl kr 1050,-
Vinpakker (uten aperitiff)
Vinpakker er inkludert vin til hver rett, og med påfyll av vinen til hovedretten.
Standard vinpakke til:
3-retters meny kr 675,- og 4-retter kr 825,- og 5-retter kr 965,-
Vinpakke «prestige» til:
3-retter kr 995,-, 4-retter kr 1175,- og 5-retter kr 1345,-
Våre vinkelnere velger viner til rettene. Men be gjerne om forslag iht dine ønsker og budsjett!
Litt ekstra før eller etter middagen? Disse kan ikke tilpasses allergier
3 stk fingermat på toast til aperitiff kr 120,- pr person
Mignardises (fransk småbakst som makroner etc) til kaffen kr 115,- pr person
Inneholder: hvete, melk, egg, spor av nøtter og peanøtter
Se for øvrig våre betingelser for endring/avbestilling av selskaper. Ved bestilling av gruppemeny godtar man betingelsene for selskaper på Brasserie France.
FIL LISTE