Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av disse menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss. 
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Husk at vi kan tilpasse menyene etter dine ønsker og behov. 
Korrigering av gjesteantall kan gjøres inntil kl 1200 dagen før, etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning. Se også våre bestillingsbetingelser. Når meny er valgt, gir vi deg gjerne vinanbefaling! 

Menyer for mai, juni og juli.

Menu Notre Dame
Grønne asparges med spekeskinke fra Nes på Hedmarken,
tomat og kapers, Dijon sennepskrem
Inneholder: melk, egg, sulfitt
*** 
Ishavsrøye fra Sortland,
vårens primører og smørsaus
Inneholder: melk, fisk, selleri, sulfitt
eller
Sprøstekt andelår "Confit" fra Holte gård i Drangedal
vårens primører og andeglace tilsmakt med stjerneanis
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
***
Ost; Pont-l´Évêque fra Normandie med nøttebrød
Inneholder: melk, hvete, rug, nøtter, sulfitt
***
Husets crème brûlée med bringebærmakron
Inneholder: melk, egg, sulfitt

3-retter kr 615,- eller 4-retter kr 740,-


Menu Sacre Coeur
Salat med rosastekt andebryst og sprø terte
bringebærvinaigrette
Inneholder: melk, hvete, sennep, egg, sulfitt
*** 
Asparges med hollandaisesaus
Inneholder: melk, egg
***
Entrecôte av gjøkalv med morkel- og champignonstuing,
spisskål og kalvesjy
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
*** 
Tre vellagrede franske oster med nøttebrød
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
***  
"Trifle"; lagdelt dessert med vaniljekrem, bærgele, sjokolademousse og jordbær
Inneholder: melk, hvete, egg, sulfitt, spor av nøtter

3-retter kr 685,- eller 4-retter kr 825,- eller 5-retter 965,-

Menu Bouillabaisse
Frodig fransk fisk- og skalldyrsuppe med safran
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, selleri, sulfitt
***
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt, spor av nøtter og peanøtter
Kr 500,- per person

Plateau de Fruits de Mer
Våre bugnende skalldyrfat med det beste fra dagens marked!
Reker, hummer, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og dampede blåskjell
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet)
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt
Kr 695,- per person

Vinpakker 
Vinpakker er inkludert 1 gl vin til hver rett.
Vinpakke «Classic»  kr 595,- til 3-retter, kr 695,- til 4-retter og 795,- til  5-retter   

Vinpakke ”Splendide” Våre vinkelnere velger viner til rettene. 
kr 895,- til 3-retter, kr 995,- til 4 retter og kr 1095,- til 5-retter