Fruits de Mer!
Plateau de Fruits de Mer | |||
L’Assiette du Mareyeur - skalldyrfat som forrett | 395,- | ||
Sjøkreps, reker, kamskjell, krabbe, snøkrabbe og blåskjell Shellfish plate as a starter, with crab, shrimps, crayfish, mussels and scallops |
|||
Plateau de Fruits de Mer Classique - som hovedrett | 850,- | ||
Skalldyrfat med sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell Brød, aioli, majones og sitron. Shellfish platter as a main course with crayfish, shrimps, crab, kingcrab, oysters, mussels and scallops |
|||
Plateau de Fruits de Mer Royal | 1195 | ||
som over, men med tillegg av nykokt skotsk hummer | |||
Coquillages et Crustacés | |||
Østers, etter tilgjengelighet | 45,- | ||
Fines de Claire, Plein Mer, pr stk | |||
Østers, etter tilgjengelighet | 55,- | ||
Spesialøster fra David Hervé, Patrick Liron eller de beste plukket ved Hvaler! | |||
300 gr dampede blåskjell fra Trøndelag med kremet safransuppe | 230,- | ||
Petite marmite de moules à la crème et au safran Steamed mussels with cream and saffron Inneholder: melk, bløtdyr skalldyr, fisk, sulfitt |
|||
500 gr dampede blåskjell fra Trøndelag med kremet safransuppe, pommes frites og aoli | 345,- | ||
Marmite de moules à la crème et au safran, frites et aioli (plat principal) Steamed mussels as a main course with French fries and aioli Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, sulfitt, egg, sennep, spor av hvete |
|||
Marinerte kamskjell, krabbe og reker med aspargeskrem og basilikumaioli | 245,- | ||
Coquille St-Jacques marinée, tourteau et crevettes, asperges et aioli au basilic Marinated scallops, crab and schrimps, asparagus and basil aioli Inneholder: skalldyr, bløtdyr, egg, sennep |
|||
En halv nykokt skotsk hummer naturelle, servert med majones, aioli og sitron | 450,- | ||
Un demi homard bleu servi avec du citron, aioli et mayonnaise One half Atlantic lobster, with lemon, aioli and mayonnaise |
|||