Fruits de Mer!
Plateau de Fruits de Mer | |||
L’Assiette du Mareyeur | 395,- | ||
Skalldyrfat som forrett med sjøkreps, reker, kamskjell, krabbe, snøkrabbe og blåskjell Brød, aioli, majones og sitron. Shellfish plate as a starter, with crab, shrimps, crayfish, mussels and scallops |
|||
Plateau de Fruits de Mer Classic | 750,- | ||
Skalldyrfat med sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell Brød, aioli, majones og sitron. Shellfish platter as a main course with crayfish, shrimps, crab, kingcrab, oysters, mussels and scallops |
|||
Plateau de Fruits de Mer Royal | 995,- | ||
Nykokt skotsk hummer, sjøkreps, reker, marinerte kamskjell, østers, snøkrabbe, krabbe og blåskjell Brød, aioli, majones og sitron. Shellfish platter as a main course with lobster, crayfish, crab, kingcrab, shrimps, oysters, mussels and scallops |
|||
Coquillages et Crustacés | |||
Østers, etter tilgjengelighet | 39,- | ||
Fines de Claire, Plein de Mer, pr stk | |||
Østers, etter tilgjengelighet | 49,- | ||
Spesialøster fra David Hervé, Patrick Liron eller de beste plukket ved Hvaler! | |||
300 gr dampede blåskjell fra Trøndelag med kremet safransuppe | 210,- | ||
Petite marmite de moules à la crème et au safran Steamed mussels with cream and saffron Inneholder: melk, bløtdyr skalldyr, fisk, sulfitt |
|||
500 gr dampede blåskjell fra Trøndelag med kremet safransuppe, pommes frites og aoli | 295,- | ||
Marmite de moules à la crème et au safran, frites et aioli (plat principal) Steamed mussels as a main course with French fries and aioli Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, sulfitt, egg, sennep, spor av hvete |
|||
Marinerte kamskjell, krabbe og reker med asparges, tomatgele og basilikumaioli | 210,- | ||
Coquille St-Jacques marinée, tourteau et crevettes, asperges, gelée de tomates et aioli au basilic Marinated scallops, crab and schrimps, asparagus, tomato and basil aioli Inneholder: skalldyr, bløtdyr, egg, sennep |
|||
En halv nykokt skotsk hummer servert med sitron, majones og aioli | 350,- | ||
Un demi homard bleu servi avec du citron, aioli et majonnaise One half Atlantic lobster with lemon, aioli and mayonnaise Inneholder: skalldyr, egg, sennep |
|||