Fruits de Mer!
| Plateau de Fruits de Mer | |||
| L’Assiette du Mareyeur - skalldyrfat som forrett | 445,- | ||
|
reker, kamskjell, krabbe, kongekrabbe og blåskjell Shellfish plate as a starter, with crab, shrimps, king crab, mussels and scallops |
|||
| Plateau de Fruits de Mer Classique - som hovedrett | 990,- | ||
|
Skalldyrfat med reker, krabbe, kongekrabbe, østers, kamskjell og blåskjell Brød, aioli, majones og sitron. Shellfish platter as a main course with shrimps, crab, kingcrab, oysters, mussels and scallops |
|||
| Plateau de Fruits de Mer Royal | 0 | ||
|
som over, men med tillegg av nykokt norsk eller skotsk hummer. Hummer må forhåndsbestilles, og etter tilgang og pris |
|||
| Coquillages et Crustacés | |||
| Østers, etter tilgjengelighet | 49,- | ||
| Fines de Claire, Plein Mer, pr stk | |||
| Østers, etter tilgjengelighet | 59,- | ||
| Spesialøster fra David Hervé, Patrick Liron eller de beste plukket ved Hvaler! | |||
| 300 gr dampede blåskjell fra Trøndelag med kremet safransuppe | 245,- | ||
|
Petite marmite de moules à la crème et au safran Steamed mussels with cream and saffron Inneholder: melk, bløtdyr skalldyr, fisk, sulfitt |
|||
| 500 gr dampede blåskjell fra Trøndelag med kremet safransuppe, pommes frites og aoli | 360,- | ||
|
Marmite de moules à la crème et au safran, frites et aioli (plat principal) Steamed mussels as a main course with French fries and aioli Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, sulfitt, egg, sennep, spor av hvete |
|||
| Marinerte kamskjell, krabbe og reker med aspargeskrem og basilikumaioli | 265,- | ||
|
Coquille St-Jacques marinée, tourteau et crevettes, asperges et aioli au basilic Marinated scallops, crab and schrimps, asparagus and basil aioli Inneholder: skalldyr, bløtdyr, egg, sennep |
|||
| Urte- og hvitløksgratinert kongekrabbe med sjampignon og tomat | 375,- | ||
|
Crabe Royal Provençale aux champignons et tomate Herb and garlic roasted king crab with mushrooms and tomato Inneh: melk, skalldyr, ansjos, sennep, sulfitt, spor av hvete |
|||