Joyeux anniversaire, Norvège!
Bestill bord nå - det blir fullt!
Send oss en epost eller ring for bestilling av bord 17. mai - vi har ikke onlinebestilling denne dagen.
Vi åpner kl 1200, og siste mulighet for bord er kl 1700. 


Dette er vår meny for 17. mai 2019:
3-retters HURRAMENY kr 650,-, forrett, hovedrett og dessert
(forrett-hovedrett kr 510,- eller hovedrett-dessert kr 490,-)


Forretter:



  • Hvite asparges med sauce hollandaise

  • Charcuterietallerken med foiegrasterrin, St. Kristina spekeskinke og sprø terte med anderillette

  • Grønne asparges med varmrøkt laks og løyrom, confitert eggeplomme og aspargeskrem



Hovedretter:

  • Ovnsbakt kveite fra Sognefjorden med sitron og dill, vårløk, smørdampet nykål og sjøkrepssaus

  • Helstekt kalvemørbrad med spisskål og neper, kremet morkel- og champignonkrem, kalvesjy

  • Andebryst fra Holte gård i Drangedal med vårens primører og andeglace tilsmakt timian



Desserter:


  • Husets Crème Brûlée med med mango- og jordbærsalat og jordbærmakron

  • Vår egen Karl-Johansbløtkake med bær

  • 3 franske oster med tilbehør


For barna under 12 år:


  • Gjerne halv porsjon til halv pris av rettene over

  • 2 pølser med pommes frites kr 90,-

  • 2 kuler vaniljeis og jordbær kr 90,-