Menu Suggestion
Våre anbefalinger:
Caviar
Caviar de Scandinave 'Kalix Løyrom' (30 gr) kr 395,-
servert med blinis, løk og crème fraîche
Menu Suggestion
Franske, grønne asparges og ‘Jambon persillé’
skinke i persillegelé med dijonsennepskrem
French, green asparagus and jambon persillé, mustard cream
Inneholder: melk, sennep
Mørbrad av gjøkalv
sprø kålterte, vaktelegg, grillet spisskål og morkelsaus
Rump steak of veal
crispy tart with cabbage, quail egg and morel sauce
Inneholder: melk, hvete, egg, selleri
Vellagrede franske oster
French ripe cheeses
Inneholder: melk, hvete, rug, hasselnøtt, pistasj
Brasseriets store dessert
The Brasserie’s grand dessert
Inneholder: melk, hvete, egg, pistasj, hasselnøtt, valnøtt, mandel, spor av peanøtter
3-retter kr 780,- eller 4-retter kr 930,-
Caviar de Scandinave 'Kalix Løyrom' (30 gr) kr 395,-
servert med blinis, løk og crème fraîche
Menu Suggestion
Franske, grønne asparges og ‘Jambon persillé’
skinke i persillegelé med dijonsennepskrem
French, green asparagus and jambon persillé, mustard cream
Inneholder: melk, sennep
Mørbrad av gjøkalv
sprø kålterte, vaktelegg, grillet spisskål og morkelsaus
Rump steak of veal
crispy tart with cabbage, quail egg and morel sauce
Inneholder: melk, hvete, egg, selleri
Vellagrede franske oster
French ripe cheeses
Inneholder: melk, hvete, rug, hasselnøtt, pistasj
Brasseriets store dessert
The Brasserie’s grand dessert
Inneholder: melk, hvete, egg, pistasj, hasselnøtt, valnøtt, mandel, spor av peanøtter
3-retter kr 780,- eller 4-retter kr 930,-