Menu Suggestion
Våre anbefalinger:
Caviar
Caviar de Scandinave 'Kalix Løyrom' (30 gr) kr 395,-
servert med blinis, løk og crème fraîche
Caviar de Neuvic 'Edition Brasserie France' (30 gr) kr 595,-
servert med blinis, løk og crème fraîche
Menu Suggestion
L´assiette du Boucher
Hjemmelaget viltpaté, spekeskinke og spekepølse Rosette de Lyon
cornichons, småløk og Dijonsennep
Home made paté, cured ham, Rosette de Lyon, cornichons and mustard
Inneholder: melk, hvete,egg, sennep
Ovnsbakt skrei
bacon, savoykål og pastinakk med trøffel
fondantpotet og beurre blanc med appelsin
Roasted fillet of cod served with bacon, savoy cabbage and parsnip
orange flavored beurre blanc
Inneholder: melk, fisk, selleri, nøtter
Vellagrede franske oster
Inneholder: melk, hvete, rug, sulfitt, hasselnøtt, pistasj
Brasseriets store dessert
Inneholder: melk, hvete, egg, pistasj, hasselnøtt, valnøtt, mandel, spor av peanøtter
3-retter kr 775,- eller 4-retter kr 925,-
Caviar de Scandinave 'Kalix Løyrom' (30 gr) kr 395,-
servert med blinis, løk og crème fraîche
Caviar de Neuvic 'Edition Brasserie France' (30 gr) kr 595,-
servert med blinis, løk og crème fraîche
Menu Suggestion
L´assiette du Boucher
Hjemmelaget viltpaté, spekeskinke og spekepølse Rosette de Lyon
cornichons, småløk og Dijonsennep
Home made paté, cured ham, Rosette de Lyon, cornichons and mustard
Inneholder: melk, hvete,egg, sennep
Ovnsbakt skrei
bacon, savoykål og pastinakk med trøffel
fondantpotet og beurre blanc med appelsin
Roasted fillet of cod served with bacon, savoy cabbage and parsnip
orange flavored beurre blanc
Inneholder: melk, fisk, selleri, nøtter
Vellagrede franske oster
Inneholder: melk, hvete, rug, sulfitt, hasselnøtt, pistasj
Brasseriets store dessert
Inneholder: melk, hvete, egg, pistasj, hasselnøtt, valnøtt, mandel, spor av peanøtter
3-retter kr 775,- eller 4-retter kr 925,-