Menu Suggestion
Våre anbefalinger:
Caviar

Caviar de Scandinave 'Kalix Løyrom' (30 gr) kr 395,-
servert med blinis, løk og crème fraîche

Caviar de Neuvic 'Edition Brasserie France' (30 gr) kr 595,-
servert med blinis, løk og crème fraîche


Menu Suggestion 

Mousse av snøkrabbe med estragonmarinert ørret og løyrom
Mousse of snow crab served with tarragon marinated sea trout and powan roe
Inneholder: melk, hvete, rug, skalldyr, fisk, sennep

Rosastekt andebryst fra Holte gård i Telemark servert med rødkål, glasert eple og nøtter
andeglace smaksatt med stjerneanis
Duck breast served with red cabbage, glazed apples, nuts and anise flavored duck gravy
Inneholder: melk, selleri, nøtter, sulfitt

Vellagrede franske oster
Inneholder: melk, hvete, rug, sulfitt, hasselnøtt, pistasj

Brasseriets store dessert
Inneholder: melk, hvete, egg, pistasj, hasselnøtt, valnøtt, mandel, spor av peanøtter 

3-retter kr 780,- eller 4-retter kr 930,-