Menyer for grupper vinter 2018-2019
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av disse menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss. 
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Husk at vi kan tilpasse menyene etter dine ønsker og behov.
Korrigering av gjesteantall kan gjøres inntil kl 1200 samme dag, etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning. Se også våre bestillingsbetingelser. Når meny er valgt, gir vi deg gjerne vinanbefaling!

Det er fullt mulig å bytte oppsatt dessert til vår desserttallerken med "alt fra vognen": crème brûlée, sorbet, sjokolademousse, kaker, marinerte frukter og bær, med et tillegg i menypris på kr 35,- pr person

MENYER vinter 2018/2019

Menu Eiffel

Carpaccio av okse med grillet hjertebladsalat, jordskokk, syltet gresskar og trøffelsaus
***
Basilikumbakt torskerygg
pastinakkrem, spinat, appelsinkokt fennikel og bakte beter
sjøkrepssaus
eller
Sprøstekt andelår "confit" fra Holte gård i Drangedal
pastinakkrem, appelsinkokt fennikel, spinat og bakte beter 
andesjy tilsmakt stjerneanis
***
Camembert fra Normandie med calvadoskokt eple og aprikospuré
***
Husets crème brûlée med solbærmakron

3-retter kr 585,- eller 4-retter kr 695,-

Menu Madeleine

"Crepe salée" fransk boghvetepannekake med kamskjell, reker og hitrakrabbe
blomkål-fennikelkrem og basilikumaioli 
***
Rosastekt andebryst fra Holte gård i Drangedal
grønnkål, smørstekt hestesopp og ovnsbakt jordskokk, timiansaus
***
Tre franske vellagrede oster fra fat, nøttebrød
***
"valrhôna" sjokoladeterinne med armagnacmarinerte svisker og vaniljeisparfait 

3-retter kr 640,- eller 4-retter kr 785,- 

Menu Louvre

Varmrøkt laks med blini og løyrom, dijonsennepssaus og dillkrem
*** 
Skalldyrsuppe med kamskjell og fennikel
*** 
Flatbiff av hjort med sautert rosenkål, bakt selleri, sultaner og shitakesopp, kremet viltsaus
*** 
Tre franske vellagrede oster på fat, nøttebrød
*** 
Sitronterte med bakt eple, bringebær- og kokossorbet, bringebærcoulis

3-retter kr 640,- eller 4-retter kr 785,- eller 5 retter 895,-