Menyer for grupper frem til lørdag 3.november
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av disse menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss. 
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Husk at vi kan tilpasse menyene etter dine ønsker og behov.
Korrigering av gjesteantall kan gjøres inntil kl 1200 samme dag, etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning. Se også våre bestillingsbetingelser. Når meny er valgt, gir vi deg gjerne vinanbefaling!

Det er fullt mulig å bytte oppsatt dessert til vår desserttallerken med "alt fra vognen": crème brûlée, sorbet, sjokolademousse, kaker, marinerte frukter og bær, med et tillegg i menypris på kr 35,- pr person

MENYER frem til lørdag 3. november

Menu Passage
Carpaccio av okse med grillet hjertebladsalat, jordskokk, syltet gresskar og trøffelsaus
***
Basilikumbakt laks fra Møre
pastinakk- og spinatkrem, bakte beter og appelsinkokt fennikel
sjøkrepssaus
eller
Sprøstekt andelår "confit" fra Holte gård i Drangedal
pastinakk- og spinatkrem, bakte beter og appelsinkokt fennikel
andesjy tilsmakt stjerneanis
***
Camembert fra Normandie med calvadoskokt eple og aprikospuré
***
Husets crème brûlée med solbærmakron

3-retter kr 570,- eller 4-retter kr 695,-

Menu Boulevard
Salat med grillet chèvre, aspargesbønner og ovnsbakte tomater, fransk dressing
***
Grillet lammelår med bakte middelhavsgrønnsaker og persillestekt østerssopp
fløtegratinerte poteter og rosmarinsjy
***
Tre vellagrede franske oster servert fra fat
***
Sitronterte og pistasjparfait med krydderkokt pære og bringebærcoulis

3-retter kr 600,- eller 4-retter kr 735,-

Menu Avenue
"Crepé salée" fransk boghvetepannekake med kamskjell, reker og hitrakrabbe
blomkål- fennikelkrem og basilikumaioli
***
Torsk og hummer med sprø terte fyldt med brandade
spinat og braisert skorsonnerot, skalldyrsaus
***
Rosastekt andebryst fra Holte gård i Drangedal
grønnkål, smørstekt hestesopp og ovnsbakt selleri
foie grassaus med linser fra Puy
***
3 vellagrede franske oster servert fra fat
***
"Valrhôna" sjokoladeterinne med armagnac marinerte svisker og vaniljeisparfait

3 retter: Forrett, hovedrett, ost eller dessert kr 660,-
4-retter: Forrett, hovedrett, ost og dessert kr 795,-
4 retter: Forrett, mellomrett, hovedrett, ost eller dessert kr 825,-
5 retter kr 895,-

Menu Bouillabaisse
Frodig fransk fisk- og skalldyrsuppe med safran
Marinerte frukter og sorbet

kr 475,-


Plateau de Fruits de Mer
(Må bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangement!)
Det beste fra dagens marked! Reker, hummer, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og dampede blåskjell

kr 650,-