Lyst til å jobbe med oss?
Vi tar gjerne en prat med deg om du vil bli en del av vårt team.
I tillegg til gode kollegaer, har vi også mange og gode stamgjester som gir oss daglig glede og inspirasjon. Forutsigbar vaktliste, tur til Frankrike annet hvert år og bedriftshytte i Paris er òg en del av hverdagen.
I tillegg til gode kollegaer, har vi også mange og gode stamgjester som gir oss daglig glede og inspirasjon. Forutsigbar vaktliste, tur til Frankrike annet hvert år og bedriftshytte i Paris er òg en del av hverdagen.
Alle våre kokker og servitører har fagbrev og/eller relevant erfaring. Alle er daglig deltakere i utdanningen til våre kokk- og servitørlærlinger, som kan høste av en solid fagutdanning!
Ta kontakt med oss snarest: bord@brasseriefrance.no eller tlf: 23100165
Lærling?
Vi har et godt læremiljø med egen lærlingeskole. Våre kokker og servitører har gode kunnskaper om mat, vin og fransk kultur, og vi har et godt arbeidsfelleskap! I vår målsetting står det blant annet at vi skal være det beste franske brasseriet utenfor Frankrike, og ha det triveligste arbeidsmiljøet i Oslos restaurantverden.
Nysgjerrig? Vi tar gjerne en prat med deg, kokk, servitør eller om du ønsker å begynne i lære. Spør etter Knut (servitør) eller Pål (kokk).
Ta kontakt med oss snarest: bord@brasseriefrance.no eller tlf: 23100165
Lærling?
Vi har et godt læremiljø med egen lærlingeskole. Våre kokker og servitører har gode kunnskaper om mat, vin og fransk kultur, og vi har et godt arbeidsfelleskap! I vår målsetting står det blant annet at vi skal være det beste franske brasseriet utenfor Frankrike, og ha det triveligste arbeidsmiljøet i Oslos restaurantverden.
Nysgjerrig? Vi tar gjerne en prat med deg, kokk, servitør eller om du ønsker å begynne i lære. Spør etter Knut (servitør) eller Pål (kokk).