Dette har pressen skrevet om oss gjennom 10 år:
Mange spør oss om vi vet hvem det er som tester restaurantene for avisene. Og blir overrasket når de hører at vi sjelden skjønner at vi har hatt besøk av restaurantanmeldere før vi får en tlf fra pressen om å komme for å ta bilde. Da først begynner vi å tenke igjennom - var det noe gjester som kanskje kunne være....Ånei, jeg håper ikke at de var her akkurat den kvelden!
Vi er jo bare mennesker, og prøver å gjøre vårt beste hver dag. Men alle dager er ikke like, enkelte dager føler vi at vi ikke er så gode som vi selv synes vi skal være. Kanskje det er med på å gjøre vår restaurant til akkurat det den er? Du skal i hvert fall vite at vi ønsker å gjøre vårt beste, alle dager, for alle våre gjester.
Vi er jo bare mennesker, og prøver å gjøre vårt beste hver dag. Men alle dager er ikke like, enkelte dager føler vi at vi ikke er så gode som vi selv synes vi skal være. Kanskje det er med på å gjøre vår restaurant til akkurat det den er? Du skal i hvert fall vite at vi ønsker å gjøre vårt beste, alle dager, for alle våre gjester.
Her er en liste over hva som har vært skrevet om oss, dessverre er det noen vi ikke har direkte link til:
Dagens Næringsliv
Dagbladet
Aftenposten
VG
Dagsavisen
E24.no
Natt og Dag
The New York Times
Spisekartet.no
Hegnar.no
Og mer om feiringen av Beaujolais Nouveau her:
Dagens Næringsliv
- Fransk visit - "Nærmere et folkelig, fransk brasserie skal det godt gjøres å komme i Oslo" - Les Dagens Næringsliv 19. november 2011
- Bastion France - "fransk, fransk, fraaansk" 26 poeng - Les: Dagens Næringsliv 8. mars 2008
- Vive La France "Oh la la!" 26 poeng - Les: Dagens Næringsliv 11. februar 2006
- Mer enn en Touch - "fransk uten utenomsnakk" 24 poeng - Les: Dagens Næringsliv 5. juni 2004
- A touch of Class "ujålete og velsmakende" 27 poeng - Les: Dagens Næringsliv 4. oktober 2003
- Fransk nyåpning "A touch of France har gjenoppstått med like god mat og langt bedre service" Les: Les Dagens Næringsliv 15. september 2001
Dagbladet
- Tidløs nytelse ***** - Les: Dagbladet 22. juni 2013
- Oase for frankofile - god kvalitet hele veien til Monparnasse! ***** - Les: Dagbladet 4. juni 2007
- Deilig og fransk ***** - Les: Dagbladet 6. november 2004
- En anelse fransk **** - Les: Dagbladet 15. november 2003
Aftenposten
- De gamle er eldst ***** -Les: Aftenposten 5. september 2011
- Nesten perfekt fransk aften ***** - Les: Aftenposten 30. juli 2009
- Cuisine Tricolore ***** - Les: Aftenposten 16. desember 2005
VG
- Old boys med hyggefaktor ****** "Hva er egentlig en servitørs rolle? - Les hva Erik Fosnes Hansen skrev 21. oktober 2011
- Ekte Pariserstemning ***** "alle som liker seg i Frankrike, vil kose seg på Brasserie France - Norges mest parisiske kvadratmeter" Les: VG 21. november 2008
- Ekte fransk stemning, og godt brasseriekjøkken ***** - Les: VG 28. april 2006
Dagsavisen
- Et lite stykke Frankrike ***** "Tett, travelt, trivelig" Les: Dagsavisen 19. januar 2013
- Mektig brasserie ***** "Brasserie France er det nærmeste du kommer Frankrike uten å krysse grensa" Les: Dagsavisen 12. juli 2011
- Klassisk fransk **** "Fransk i fire etasjer, oppmerksomme kelnere og en restaurant som får deg til å tro at du er i Frankrike. I ei sidegate i Paris eller nær torget i Antibes". Les:Dagsavisen 5. september 2009
E24.no
- En Garde! - Les: Eggen og Nygårdshaug 5. januar 2007
- Det beste restaurantene! Ifølge Eggen og Nygårdshaug
- Les også Eggens og Nygårdshaugs mat-manifest her
Natt og Dag
- Première Encoche -les hva Natt og Dag mente i mars 2009 her!
The New York Times
- "One of our favorite restaurants" Les om oss - her!
Spisekartet.no
- Parisisk tilfluktsted - Les: spisekartet mars 2010
- Klassikeren ved Egertorget - Spisekartet november 2006
Hegnar.no
- Les om feiringen av Beaujolais Nouveau 2007 her
Og mer om feiringen av Beaujolais Nouveau her:
- Les om feiringen av Beaujolais Nouveau 2012 her
- Les om feiringen av Beaujolais Nouveau 2008 i DN/Vinguiden her, og i Nettavisen/side2 her.
- Bedre enn på lenge - Les: Dagens Næringsliv 18.11.2004