Tidløs nytelse
Les hva Dagsavisen mener om oss - fra lørdag 19. januar '13.
Ingen skal beskylde Brasserie France for å være moteriktige. Og takk for det!
For på Brasserie France er det trangt mellom bordene, slik det skal være på et ekte, klassisk brasserie. Robinson og Fredag har besøkt restauranten — som lenge hadde det fjollete navnet A Touch of France — flere ganger, og navneskiftet må kunne sies å være den mest radikale endringen siden starten. Ellers er alt ved det gamle. Franske klassikere har stått på menyen i Øvre Slottsgate 16 i over tretti år, selv om det stilige brasseriet på gateplan først åpnet i 1991, bygget etter modell av det ærverdige Brasserie Pyrénéen i Toulouse.
Følg linken til Dagbladet til høyre, og les resten!
For på Brasserie France er det trangt mellom bordene, slik det skal være på et ekte, klassisk brasserie. Robinson og Fredag har besøkt restauranten — som lenge hadde det fjollete navnet A Touch of France — flere ganger, og navneskiftet må kunne sies å være den mest radikale endringen siden starten. Ellers er alt ved det gamle. Franske klassikere har stått på menyen i Øvre Slottsgate 16 i over tretti år, selv om det stilige brasseriet på gateplan først åpnet i 1991, bygget etter modell av det ærverdige Brasserie Pyrénéen i Toulouse.
Følg linken til Dagbladet til høyre, og les resten!
RELATERTE LINKER