Arkiv
  • Le Beaujolais Nouveau est arrivé!
    Det er nå mer enn 60 år siden det for første gang ble ropt ut over gater og torg i Lyon og Paris: Le Beaujolais Nouveau est arrivé! Fra 3. torsdag i november kan du smake vinen hos oss. Vi vil da tilby en egen meny med inspirert fra Beaujolais - og selvfølgelig Beaujolais Nouveau!
  • Tidløs nytelse
    Ingen skal beskylde Brasserie France for å være moteriktige. Og takk for det!
  • Har du lyst til å jobbe med oss?
    Her er hele gjengen på besøk hos Jérome og Aurélie Vic på Domaine Preignes le vieux. Er du kokk eller servitør, og vil bli ekspert på mat og vin fra Frankrike, tar vi gjerne en prat med deg. Vi er også en stor lærlingebedrift, med egen lærlingeskole.
  • Servicepris 2012
    HSMAI ga Brasserie France årets pris for god kundebehandling! Vi
    er stolte av alle våre medarbeidere, uten dyktige og faglærte kokker, servitører eller lærlinger - ingen service!
  • Hva er egentlig en servitørs rolle?
    VG besøkte oss i oktober 2011. Les mer her hva de mener om oss og vårt fag!
  • Dette har pressen skrevet om oss gjennom 10 år:
    Mange spør oss om vi vet hvem det er som tester restaurantene for avisene. Får restaurantanmeldere ekstra service, ekstra retter, ekstra fine servietter?