Déjeuner - lunsj fra tirsdag til lørdag!
Entrées - forretter |
Formule déjeuner: vår ukesmeny.
2 retter kr 495,- eller 3 retter kr 595,-
rettene kan også fås enkeltvis Skinke «Jambon persillé» hjertebladsalat og dijonsennepskrem Jambon persillé, ham in jelly and parsley, mustard cream Inneholder: melk, sennep ~ Kalvemørbrad (culotte) og braisert kalvebryst kålragu, spisskål og morkelsaus Rump steak of veal, variation of cabbage and morel sauce Inneholder: melk, hvete, egg, selleri ~ Vellagrede franske oster French ripe cheese Inneholder: melk, (hvete, rug, valnøtt, hasselnøtt, pistasjnøtt) eller/or: Glasert vannbakkels fylt med vaniljekrem karamell og bringebær Glazed profiteroles with vanilla cream caramel and raspberry Inneholder: melk, hvete, egg, nøtter
Crustacées
Østers naturell, etter tilgjengelighet:
Gigas no 3, pr stk kr 39,- Spesialøsters , pr stk kr 49,- (David Hervé, Gillardeau etc) Dampede blåskjell i kremet safransuppe Steamed mussels with cream and saffron 0,3 kg kr 195,- eller 0,5 kg med pommes frites og aioli kr 290,- |
||||
Gratinert løksuppe (grand) | 185,- | ||||
French onion soup Inneholder: melk, hvete, selleri, sulfitt |
|||||
Hvitløkgratinerte snegler og champignon -1/2 dusin | 195,- | ||||
Snails and mushrooms with garlic butter Inneholder: melk, hvete, bløtdyr, ansjos, sennep, sulfitt |
|||||
Hvitløkgratinerte snegler og champignon -1 dusin | 290,- | ||||
Snails and mushrooms with garlic butter Inneholder: melk, hvete, bløtdyr, ansjos, sennep, sulfitt |
|||||
Salat med grillet chêvre, aspargesbønner, tomat og bakt hvitløk (petit) | 195,- | ||||
Salad with grilled goat’s cheese, French green beans, tomato and garlic Inneholder: melk (geit), hvete, egg, sennep, sulfitt |
|||||
Salat med grillet chêvre, aspargesbønner, tomat og bakt hvitløk (grand) | 290,- | ||||
Salad with grilled goat’s cheese, French green beans, tomato and garlic Inneholder: melk (geit), hvete, egg, sennep, sulfitt |
|||||
Salat med comté, posjert egg, tomat og gresskar og basilikumkrem (petit) | 195,- | ||||
Salad with comté, poached egg, tomato, pumpkin and basil sauce Inneholder: melk, hvete, egg, sennep |
|||||
Egg Florentine - posjert egg fra Holte gård med spinat, syltede grønnsaker, mandelpotetpuré og choronsaus | 310,- | ||||
Poached egg Florentine with spinach, and pickled vegetables potato puré and Choron sauce Inneholder: melk, hvete, egg, sulfitt |
|||||
Salat med comté, posjert egg, tomat, gresskar og basilikumkrem (grand) | 290,- | ||||
Salad with comté, poached egg, tomato, pumpkin and basil sauce Inneholder: melk, hvete, egg, sennep |
|||||
Klassisk tartar (100 gr) med egg, løk, kapers og rødbeter | 210,- | ||||
Beef Tartar served raw with egg, onion, capers and beetroot Inneholder: egg, sennep, sulfitt, ansjos, spor av hvete |
|||||
Caviar – blini, løk, crème fraîche | 395,- | ||||
Kalix Løyrom 30 gr | |||||
Poissons et Viandes- hovedretter |
Croques:
Croque Monsieur;
varm toast med ost, skinke, salat og pommes frites Warm, double sandwich with ham and cheese Inneholder: melk, hvete, egg, sennep, sulfitt kr 175,- Croque Madame; varm toast med ost, skinke, salat pommes frites og speilegg The same as above, including panfried egg Inneholder: melk, hvete, egg, sennep, sulfitt kr 195,-
Selskap?
Eller er dere bare mange? Vi har flere rom, og kan skreddersy for grupper fra 12 til 40 personer. For bestilling av selskap, send oss en e-post! En felles meny for hele gruppen kan du velge her
|
||||
Klassisk tartar (200 gr) med egg, løk, kapers og rødbeter, pommes frites | 335,- | ||||
Beef Tartar served raw with egg, onion, capers and beetroot Inneholder: egg, sennep, sulfitt, ansjos, spor av hvete |
|||||
Dagens kjøtt: se ‘formule déjeuner’! | 375,- | ||||
Today's plate with meat: see 'formule déjeuner'! | |||||
Posjert egg Florentin med spinat, syltede grønnsaker og Choronsaus | 310,- | ||||
Poached egg Florentin with spinach, pickled vegetables and Choron sauce Inneholder: melk, hvete, egg, sulfitt |
|||||
Ovnsbakt skrei med krabbe, spinat, pastinakk og skalldyrsaus | 365,- | ||||
Oven baked fillet of cod with crab, spinach, parsnip, brandade and shellfish sauce Inneholder: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri |
|||||
Stekt filet av kveite med mandler, champignon, kapers og tomat brunet smør | 435,- | ||||
Pan fried fillet of halibut with roasted almonds, champignons, capers and tomatoes Inneholder: melk, hvete, fisk, mandel |
|||||
Entrecôte med aspargesbønner, løkkrem, tomat, Béarnaisesauce og pommes frites | 415,- | ||||
Ribeye steak with green beans, onions, tomato, Béarnaise sauce and French fries Inneholder: melk, egg, selleri, sennep, sulfitt, spor av hvete |
|||||
Fromage et Desserts | |||||
Vellagrede franske oster | 195,- | ||||
French ripe cheeses Inneholder: melk, hvete, rug, egg, sulfitt, hasselnøtt, pistasj |
|||||
Dagens dessert - se dagens meny | 160,- | ||||
Todays dessert: see «Formule déjeuner» | |||||
Husets Crème Brûlée | 170,- | ||||
Inneholder: melk, egg, kan inneholde spor av nøtter og hvete | |||||
Marinerte frukter og sorbet | 140,- | ||||
Marinated fruits and sorbets Inneholder: sulfitt, spor av nøtter og peanøtter |
|||||
Mignardises – fransk småbakst til kaffen | 100,- | ||||
French pastries Inneholder: hvete, melk, egg, pistasjnøtt, hasselnøtt, valnøtt, mandel, spor av peanøtter |
|||||