Déjeuner - lunsj fra tirsdag til lørdag!
Entrées - forretter |
Formule déjeuner: vår ukesmeny.
2 retter kr 495,- eller 3 retter kr 595,-
rettene kan også fås enkeltvis Grillet croissant med røkt laks, skagenrøre og posjert unghøneegg Grilled croissant with smoked salmon, shellfish and poached egg Inneholder: melk, hvete, fisk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep Dagens fisk fra fiskehandleren Today´s pick from the fishmonger Inneholder: spør servitør eller/or: Kyllingbryst med spisskål, terte med vårens primører, morkelsaus og nypoteter Breast of chicken with pointed cabbage, morel sauce and new potatoes Inneholder: melk, hvete, egg, sennep, selleri Vellagrede franske oster French ripe cheese Inneholder: melk, hvete, rug, nøtter (valnøtt, hasselnøtt, pistasjnøtt) eller/or: Rabarbraclafoutis med jordbærsalat og krydderis Rhubarb tart with strawberries and spice ice cream Inneholder: melk, hvete, egg
Crustacées
Østers naturell, etter tilgjengelighet:
Gigas no 3, pr stk kr 39,- Spesialøsters , pr stk kr 49,- Dampede blåskjell i kremet safransuppe Steamed mussels with cream and saffron 0,3 kg kr 195,- eller 0,5 kg med pommes frites og aioli kr 290,- En halv nykokt skotsk hummer naturell servert med sitron, majones og aioli kr 350,- |
||||
Gratinert løksuppe (grand) | 185,- | ||||
French onion soup Inneholder: melk, hvete, selleri, sulfitt |
|||||
Hvitløkgratinerte snegler og champignon -1/2 dusin | 210,- | ||||
Snails and mushrooms with garlic butter Inneholder: melk, hvete, bløtdyr, ansjos, sennep, sulfitt |
|||||
Hvitløkgratinerte snegler og champignon -1 dusin | 295,- | ||||
Snails and mushrooms with garlic butter Inneholder: melk, hvete, bløtdyr, ansjos, sennep, sulfitt |
|||||
Salat med grillet chêvre, asparges, tomat og bakt hvitløk (petit) | 210,- | ||||
Salad with grilled goat’s cheese, green asparagus, tomato and garlic Inneholder: melk (geit), hvete, egg, sennep, sulfitt |
|||||
Salat med grillet chêvre, asparges, tomat og bakt hvitløk (grand) | 295,- | ||||
Salad with grilled goat’s cheese, green asparagus, tomato and garlic Inneholder: melk (geit), hvete, egg, sennep, sulfitt |
|||||
Brasseriesalat med comté, andekrønsj, posjert egg, asparges, toast og basilikumaioli (petit) | 210,- | ||||
Salad with comté, poached egg, fritons, asparagus, toast and basil aioli Inneholder: melk, hvete, egg, sennep |
|||||
Brasseriesalat med comté, andekrønsj, posjert egg, asparges, toast og basilikumaioli (grand) | 295,- | ||||
Salad with comté, poached egg, Fritons, asparagus, toast and basil aioli Inneholder: melk, hvete, egg, sennep |
|||||
Klassisk tartar (100 gr) med egg, løk, kapers og rødbeter | 215,- | ||||
Beef Tartar served raw with egg, onion, capers and beetroot Inneholder: egg, sennep, sulfitt, ansjos, spor av hvete |
|||||
Caviar – blini, løk, crème fraîche | 395,- | ||||
Kalix Løyrom 30 gr | |||||
Plateau de Fruits de Mer | |||||
L’Assiette du Mareyeur - skalldyrfat som forrett | 395,- | ||||
Sjøkreps, reker, kamskjell, krabbe, snøkrabbe og blåskjell Shellfish plate as a starter, with crab, shrimps, crayfish, mussels and scallops Inneholder: skalldyr, bløtdyr, egg, sennep |
|||||
Plateau de Fruits de Mer Classic | 750,- | ||||
Sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell Shellfish platter as a main course with crayfish, shrimps, crab, kingcrab, oysters, mussels and scallops. |
|||||
Plateau de Fruits de Mer Royal | 995,- | ||||
Nykokt skotsk hummer, sjøkreps, ferske reker, marinerte kamskjell, østers, snøkrabbe, krabbeklør og blåskjell Shellfish platter as a main course with lobster, crayfish, crab, kingcrab, shrimps, oysters, mussels and scallops. |
|||||
Poissons et Viandes- hovedretter |
Croques:
Croque Monsieur;
varm toast med ost, skinke, salat og pommes frites Warm, double sandwich with ham and cheese Inneholder: melk, hvete, egg, sennep, sulfitt kr 195,- Croque Madame; varm toast med ost, skinke, salat pommes frites og speilegg The same as above, including panfried egg Inneholder: melk, hvete, egg, sennep, sulfitt kr 210,-
Selskap?
Eller er dere bare mange? Vi har flere rom, og kan skreddersy for grupper fra 12 til 40 personer. For bestilling av selskap, send oss en e-post! En felles meny for hele gruppen kan du velge her
|
||||
Klassisk tartar (200 gr) med egg, løk, kapers og rødbeter, pommes frites | 350,- | ||||
Beef Tartar served raw with egg, onion, capers and beetroot Inneholder: egg, sennep, sulfitt, ansjos, spor av hvete |
|||||
Dagens kjøtt: se ‘formule déjeuner’! | 385,- | ||||
Today's plate with meat: see 'formule déjeuner'! | |||||
Entrecôte med asparges, bacon, løkkrem, tomat, Béarnaisesauce og pommes frites | 435,- | ||||
Ribeye steak with asparagus, bacon, onions, tomato, Béarnaise sauce and French fries Inneholder: melk, egg, spor av hvete |
|||||
Krokett med spisskål og morkler, petit pois à la créme og nypoteter | 330,- | ||||
Croquette filled with cabbage and morels, petit pots à la crème and new potatoes Inneholder: melk, hvete, egg |
|||||
Dagens fangst fra fiskehandleren | 385,- | ||||
Todays pick from the fish monger | |||||
Stekt filet av kveite fra Ryfylke, Kalix løyrom og gulrøtter i variasjon, beurre blanc | 465,- | ||||
Pan fried fillet of halibut with Swedish caviar and carrots in variation, beurre blanc sauce Inneholder: melk, hvete, fisk, egg |
|||||
Fromage et Desserts | |||||
Vellagrede franske oster | 195,- | ||||
French ripe cheeses Inneholder: melk, hvete, rug, egg, sulfitt, hasselnøtt, pistasj |
|||||
Dagens dessert - se dagens meny | 160,- | ||||
Todays dessert: see «Formule déjeuner» | |||||
Husets Crème Brûlée | 170,- | ||||
Inneholder: melk, egg, kan inneholde spor av nøtter og hvete | |||||
Marinerte frukter og sorbet | 140,- | ||||
Marinated fruits and sorbets Inneholder: sulfitt, spor av nøtter og peanøtter |
|||||
Mignardises – fransk småbakst til kaffen | 100,- | ||||
French pastries Inneholder: hvete, melk, egg, pistasjnøtt, hasselnøtt, valnøtt, mandel, spor av peanøtter |
|||||