Déjeuner - lunsj fra tirsdag til lørdag!
Entrées - forretter |
Formule déjeuner: vår ukesmeny.
2 retter kr 495,- eller 3 retter kr 595,-
rettene kan også fås enkeltvis Terte med estragonmarinert ørret, krabbe og reker artiskokk- og kantarellkrem Tarte with tarragon marinated trout, crab and shrimps cream of artichokes and chantarelles Inneholder: melk, hvete, fisk, skalldyr, egg, sennep Steak Haché; rosastekt hakkebiff aspargesbønner, sylted rødbet og småløk sauce Béarnaise og pommes frites Steak haché French green beans, picled beetroots and onions sauce Béarnaise og french fries Inneholder: melk (klaret smør), egg Vellagrede franske oster French ripe cheese Inneholder: melk, hvete, rug, valnøtt, hasselnøtt, pistasjnøtt eller/or: Sitronterte med krydderkokt pære og bringebærcoulis Lemon tarte with spice poached pears and raspberry coulis Inneholder: hvete, melk, egg
Crustacées
Østers naturell, etter tilgjengelighet:
Gigas no 3, pr stk kr 43,- Spesialøsters , pr stk kr 53,- Dampede blåskjell i kremet safransuppe Steamed mussels with cream and saffron 0,3 kg kr 215,- eller 0,5 kg med pommes frites og aioli kr 330,- En halv nykokt skotsk hummer naturell servert med sitron, majones og aioli kr 350,- |
||||
Gratinert løksuppe (grand) | 185,- | ||||
French onion soup Inneholder: melk, hvete, selleri, sulfitt |
|||||
Hvitløkgratinerte snegler og champignon -1/2 dusin | 215,- | ||||
Snails and mushrooms with garlic butter Inneholder: melk, hvete, bløtdyr, ansjos, sennep, sulfitt |
|||||
Hvitløkgratinerte snegler og champignon -1 dusin | 295,- | ||||
Snails and mushrooms with garlic butter Inneholder: melk, hvete, bløtdyr, ansjos, sennep, sulfitt |
|||||
Salat med grillet chêvre, aspargesbønner, tomat og bakt hvitløk (petit) | 215,- | ||||
Salad with grilled goat’s cheese, green beans, tomato and garlic Inneholder: melk (geit), hvete, egg, sennep, sulfitt |
|||||
Salat med grillet chêvre, aspargesbønner, tomat og bakt hvitløk (grand) | 295,- | ||||
Salad with grilled goat’s cheese, green beans, tomato and garlic Inneholder: melk (geit), hvete, egg, sennep |
|||||
Klassisk tartar (100 gr) med egg, løk, kapers og rødbeter | 215,- | ||||
Beef Tartar served raw with egg, onion, capers and beetroot Inneholder: egg, sennep, sulfitt, ansjos, spor av hvete |
|||||
Plateau de Fruits de Mer | |||||
L’Assiette du Mareyeur - skalldyrfat som forrett | 395,- | ||||
Sjøkreps, reker, kamskjell, krabbe, snøkrabbe og blåskjell Shellfish plate as a starter, with crab, shrimps, crayfish, mussels and scallops Inneholder: skalldyr, bløtdyr, egg, sennep |
|||||
Plateau de Fruits de Mer Classic | 750,- | ||||
Sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell Shellfish platter as a main course with crayfish, shrimps, crab, kingcrab, oysters, mussels and scallops. |
|||||
Plateau de Fruits de Mer Royal | 995,- | ||||
Nykokt skotsk hummer, sjøkreps, ferske reker, marinerte kamskjell, østers, snøkrabbe, krabbeklør og blåskjell Shellfish platter as a main course with lobster, crayfish, crab, kingcrab, shrimps, oysters, mussels and scallops. |
|||||
Poissons et Viandes- hovedretter |
Croques:
Croque Monsieur;
varm toast med ost, skinke, salat og pommes frites Warm, double sandwich with ham and cheese Inneholder: melk, hvete, egg, sennep, sulfitt kr 195,- Croque Madame; varm toast med ost, skinke, salat pommes frites og speilegg The same as above, including panfried egg Inneholder: melk, hvete, egg, sennep, sulfitt kr 215-
Selskap?
Eller er dere bare mange? Vi har flere rom, og kan skreddersy for grupper fra 12 til 40 personer. For bestilling av selskap, send oss en e-post! En felles meny for hele gruppen kan du velge her
|
||||
Klassisk tartar (200 gr) med egg, løk, kapers og rødbeter, pommes frites | 350,- | ||||
Beef Tartar served raw with egg, onion, capers and beetroot Inneholder: egg, sennep, sulfitt, ansjos, spor av hvete |
|||||
Dagens kjøtt: se ‘formule déjeuner’! | 385,- | ||||
Today's plate with meat: see 'formule déjeuner'! | |||||
Entrecôte med aspargesbønner, bacon, løk, tomat, Béarnaisesauce og pommes frites | 435,- | ||||
Ribeye steak with French green beans, bacon, onions, tomato, Béarnaise sauce and French fries Inneholder: melk, egg, spor av hvete |
|||||
Pannestekt kveitefilet ‘meunière’ med sopp, kapers, tomat og brunet smør | 475,- | ||||
Pan fried fillet of halibut with mushrooms, capers, tomatoes and beurre noisette Inneholder: melk, hvete, fisk, egg |
|||||
Bouillabaisse à la maison - safrankremet fisk- og skalldyrsuppe | 485,- | ||||
Bouillabaisse, mediterranean fish soup Inneh: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, egg, sennep |
|||||
Rødbettartar med smørstekte kantareller, spinat, frites og basilikumaioli | 330,- | ||||
Beetroot tartare served with chanterelles, spinach, French fries and basil aioli Inneholder: melk, egg, sennep, sulfitt, spor av hvete |
|||||
Fromage et Desserts | |||||
Vellagrede franske oster | 195,- | ||||
French ripe cheeses Inneholder: melk, hvete, rug, egg, sulfitt, hasselnøtt, pistasj |
|||||
Dagens dessert - se dagens meny | 195,- | ||||
Todays dessert: see «Formule déjeuner» | |||||
Husets Crème Brûlée | 195,- | ||||
Inneholder: melk, egg, kan inneholde spor av nøtter og hvete | |||||
Marinerte frukter og sorbet | 150,- | ||||
Marinated fruits and sorbets Inneholder: sulfitt, spor av nøtter og peanøtter |
|||||
Mignardises – fransk småbakst til kaffen | 115,- | ||||
French pastries Inneholder: hvete, melk, egg, pistasjnøtt, hasselnøtt, valnøtt, mandel, spor av peanøtter |
|||||